2777
2789
عنوان

در چه حالید من دارم ناخن میکارم واسه خودم 😂💪

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 112 پست
خب ندیده بودم کسی تو خونه داشته باشه 😂واقعا شگفت زده شدم مسخره نکردم=*)

نه خب می‌دونم ناخن کارا میبرن خونه دیگه 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا کار نمیکنم عزیزم شاید دوسال شایدم کمتر🫠

هم فرمر هم پودر هم ژل رو بلدی!

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
😂😂تا سه و نیم کالری خب زیاد سوزنده

😂😂خیلی خیلی🤐😂حالامثلاامرو جمعس ۲۰روزم درماه سرکاره پیشم نی گفتم مکوببر بیرون حاضرنشد ازخابش بزنه جمعه ام میخادبره سرکار🙄

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

آره قشنگم

خوبه 

منم دارم همینا رو یاد میگیرم 

فرمر آسون تره یا پودر ؟

استارترمیدونی پول ناخون کاری حرامه؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

هم فرمر هم پودر هم ژل رو بلدی!

شما کارهای ایشون رو ندیدین 

واقعا انقدر ادم دیدم که کاشت کردن و اینا 

هیچ  کدوم به انذازه ایشون کارشون خوب نبود محشره کاراش محشر . میبینم کارهاشون رو  از ته دلم ارزو میکنم که کاش پیشم بودد

@belly_farmer شوما که کارمو دیدی🥲😂

تا فردا باید بیای برای من ناخنام و درست کنیی 

یکیش بود اون دفعه رو دستت درست کرده بودی دو رنگ بود تو پینترست اینا هستن اون خیلییی قشنگ بود 

با اون قرمز شرابیه وحشتناککک 

با اون سبز نمیدونم چه رنگی بود  که گفتم لاک و اینا 

همهه شون قشنگگننن

استارترمیدونی پول ناخون کاری حرامه؟

حرام نیست ! چون اعتقاد ندارم انقدر هم وقتی ینفر یه کاری رو شروع می‌کنه نیاید فاز منفی بدید