newgaarr مدیر عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 1249 عنوان پسره میگه زشت بودی 😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 6370 بازدید | 222 پست میگه دوسال قبل تو هیچی نبودیبا من که رل زدی هم خوشگل شدیهم به مراتب آدم خوشحال تری شدی😂خودشو یادش رفته چندسال قبل یه پسر لاغر دماغ عملی وحشی بودکه روابط اجتماعیش درحد انسان های نخستین بودهکوه اعتماد به نفسن این پسرا 1403/10/14 | 15:35 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهستیmahasty عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 9574 انقد گ مادراشون اینارو تو خونه گنده کردن تازه بعد ازدواج یادشون میافته پسرشون حیف شده ! برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!
beautysilent عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 1318 مادرشوهر من میریم خونش میگه وااای چقد خونم نورانی شده پسرم اومده نور خونم چشم و چراغ خونم🤮
yegane7097 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 2387 انقد گ مادراشون اینارو تو خونه گنده کردن هر چی شد پای مادران بیچاره رو نکشید وسط ما خودمون هم مادریم و داریم بچه بزرگ میکنیم و تلاشمون اینه با اعتماد بنفس بار بیاداگه از مادر طرف گله میکرد میگفتی یه چیزیولی سر هر چیز بیخودی پای مادران رو لطفا وسط نکشید الهم عجل لولیک الفرج
night_girl21 عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 2265 مگ ازش پول گرفتی کار زیبایی کردی یا چیز میز میخریدی ک اینطور میگه؟ 🌻💚 ߊܭَܝ ߊܢܚࡅ߳ߊܝࡅ߳ܝ ࡅ߳ߊܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ ࡐ ܢܚࡐߊܠܙ ܟܿߊࡎܨ ࡅ߭ܥߊܝࡅ࡙ܥ رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ🌻ܟܿܥߊܨ ܩܣܝܢ̣ࡐࡅ߭ܩܢ ܫߊܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐܢ̣ܝߊܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇ ܢܚ݅ܭܝࡅ߳ߺߺܙ🌱💚
tarkanian عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 1054 مادرشوهر من میریم خونش میگه وااای چقد خونم نورانی شده پسرم اومده نور خونم چشم و چراغ خونم🤮 وااای قیافت اون لحظه دیدنیه😂😂😂😂
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 9349 خب طبیعیه آدما تغییر میکنن رل منم الان عکسای دو سال پییششو میدیدم خیلی بهتر شده 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
۲۳۳۶ عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 595 باز خوبه دوست پسر میتونی جدا بشی راحت با شوهر چه کنیم منم داشتم به این فکرمیکردمچقدناراحت کننده اس وقتی تو روبا زنای دیگه مقایسه کنه ودلتو بشکنه😔
سنجد_فلفلی عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 256 مادرشوهر من میریم خونش میگه وااای چقد خونم نورانی شده پسرم اومده نور خونم چشم و چراغ خونم🤮 انتظار داری چی بگه هرکسی بچش براش عزیزه نکنه شما بچتون میبینید میگید تپه گوه اومد چرا ارزشی ک برا مادرت داری برای ی مادر دیگه نداری بلاخره هرچی باش خودت مادری ازون نطر نگاه کن ب این قضیه من ک مجردم ولی حرف مادرشوهرتون بیراه نیس پاره تنشه خب من همیشه بیادت میمونم ...