2777
2789
عنوان

مهم شما حق را به کی می دهید

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 50 پست

نظرم اینه پرستار بگیرن برای مادر

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

وظیفه خانم نیست اقاخودش بره

نمیشه اینجوری هم ، یعنی خانم هر شب تنها بخوابه . اینکه نشد زندگی آخه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج کرده و مستقل شده مادرشم بچه کوچیک نیست که بترسه 

خواسته زیادیه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

باید بگردن توی فامیل یه آدم مسن یا تنها پیدا کنن که هم آشنا باشه هم قابل اعتماد ، بیاد و به عنوان هم خونه با مادر شوهر زندگی کنه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
یعنی خواسته زیاده هست

بله! من باشم راحت نیستم موقع خواب خونه یه نفر دیگه با همسرم باشم 

میدونید زندگی متاهلی رابطه هم داره دیگه؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

آخه یه خواب هست.ماهی خداتومن میشه تو این گرونی

بابا مادره مگه نیاز داره ب کسی؟؟؟

اگه سالمه کسی رو نمیخواد .بچه نیس ک بترسه. هزارون تا هزارون زن تنها زندگی میکنند. مادربزرگای ما ادم نبودن ک بعد از مرگ شوهراشون تنها بودن؟

ی همسایه داره مامانم ک خانومه بعد از فوت شوهرش تنها نمیتونه بمونه اون برداشت زیر زمین خونشو مسکونی کرد مستاجر اورد و شرط کرد اجاره کم میگیرم ب شرطی ک خانوم مستاجر بره پیشش بخوابه شبا .

شمام میتونید همچین کاری کنید