2777
2789
عنوان

چطوری با بیماری دخترم پاره تنم کنار بیام مثه مرغ سر کنده هستم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 121 پست
من اولا توی ازدواجم اصلا اختیاری نداشتم سنم کم بود همه چی دست بزرگا بود ک حلالشون نمیکنم 😔فقط میخوا ...

من فکر نمیکنم وقتی آدم ازدواجش اختیاری نباشه بتونه بچه دار شه و به بچه علاقه هم داشته باشه البته این نظر منه

من نظرمو پاک کردم اسی چون حوصله بحث با بقیه رو ندارمفقط خواستم بگم نباید از خدا شاکی باشی چون اون خی ...

عزیزم حالا حرفِ شما چه کمکی بهش کرد؟که حرفِ بقیه نکرد؟

مثلا راهِ حلی برای بیماریش دادی یا چی؟

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو ایران فقط بچه من این بیماری و داره و تو کل دنیا شاید کمتر از چند نفر .منم داغون شدم خیلی تلاش کردم .ما ازدواج فامیلی باعثشه...و دیگه هم نمیشه بچه دار شیم .نمی‌دونم تهش زندگیم چی میشه 

بعد او این زندگی چون مرگ است چون درختی سوخته و بی برگ است  

عزیزم اگه ناراحت نمیشی جواب بده الان دخترت راه میره؟ چی شد که مشکوک شدی و بردیش ازمایش

اره زاه میره علائم داشت نسبت ب همسناش ضعیفه توی پریدن دویدن واین مهارتهای مخصوص سنش

توروخداواسه شفای دخترم دعاکنید❤❤

من فکر نمیکنم وقتی آدم ازدواجش اختیاری نباشه بتونه بچه دار شه و به بچه علاقه هم داشته باشه البته این ...

🤐 آدم به بچه ای که حاصلِ ازدواجِ زوریه علاقه نداشته باشه؟

حیوان هم اینجوری نیست

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

هی چب بگم الهی صدای جیغ از خون کسای بیاد که باعث شدن بودن الهی نوه هاشون سرطان بدخیم بگیرن

نفزین نکن من ناراختم ولی نفرین نکردم 😔اونا الان تو خوشحالی و شادی مارو بدبخت و گرفتار کردن

نفزین نکن من ناراختم ولی نفرین نکردم 😔اونا الان تو خوشحالی و شادی مارو بدبخت و گرفتار کردن

نفرین می کنم الهی جوری بد بیارن چنگ بزنن به صورت شون خون بزن بیرون

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
من فکر نمیکنم وقتی آدم ازدواجش اختیاری نباشه بتونه بچه دار شه و به بچه علاقه هم داشته باشه البته این ...

باشه من مقصرلطفا ادامه نده ماک خدا زده تو سرمون توهم بیا بزن