2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط اونایی که راه حل پیشنهاد میدن!

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

چرا یکیو بیاد بدبختت کنه علاوه بر اون تهمت بزنه رهاش کنی؟

عزیز من حالا شوخی کردم کامنتای قبلو اما خدااا بزرگه 

خدا میبینت 

به قول ترکا خدا کلاغ نیس زود چشم دربیاره که 

صبررر میکنه 

صبر میکنه یهو میشونش سرجاش 

توبسپار به خدا

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

باید ببینی نقطه ضعفش چیه ولی من دو تا دختر خاله دارم دو تا خواهرن خواهر کوچیکه رفت پته خواهر بزرگه رو پیش شوهرش ریخت رو اب اونم با سند و مدرک محکم علنی بهش ثابت کرد چقدر بهش خیانت کرده دروغ گفته دزدی کرده حتی از شوهره ولی فکر میکنی چیشد؟؟ زندگی خواهر بزرگه بهتر شد شوهره براش ماشین مدل بالاتر گرفت گوشی مدل بالاتر خونه بزرگتر همه هنگ بودن چجوری آخه زندگیشون بهتر از قبل شد هر مردی بود تف نمینداخت دیگه تو روی اون زن اینا عاشقونه تر شد زندگیشون

همه نظرات خوندم ولی هیچ کدام 

با فراموش کردن و بی محلی بهش 

جوری که اصلا اینگار برات مهم نبوده و نیست 

این بدترین عذابه 

الباقی هم کارما سرش میاره 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

پولی که بخام صرف بدبختی کسی بکنم حتی بدترین دشمنم برا خودم و خوشیم خرج میکنم طوری که طرف از حسادت پاره بشه 😁 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
اره راست میگه چوب خدااا تازه نمیزنه فرو میکنه اصن نگران نباش😂💔

با چشم خودم دیدم. 

و دارم میبینم. 

اونهایی که اذیتم کردند. پشت سرم به دروغ حرف درآوردن. زندگیشون زیر و رو شد. 

فقط میسپرم به خدا. 

با چشم خودم دیدم. و دارم میبینم. اونهایی که اذیتم کردند. پشت سرم به دروغ حرف درآوردن. زندگیشون زیر و ...

اره منم پیش اومده برام 

الان بدبخت دوعالمه یارو 

صبح تاشب مثل سگ کار میکنه هشتش گرو نهشه،

بی پوله،

دوبار طلاق گرفته 

خانواده نداره

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶