2777
2789

نمیدونم ولی عمه اش رو خیلی از دوستان باهاش سلام علیک دارن 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد موقع شاغل شدن صلواتا برگشت میخوره

دقیقا صلواتا واسه همینه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

فضولی تو کار و حجاب بچه ها ، و یه ادم فوق العاده بیخود و بیشرف😊

جایگاهشم که .....لیس بالایی ها برای گرفتن حقوق و پول😊

لابد خاستگارته؟ و فکر کردی میان تعریف میکنن ؟ نخیر اه و نفرین همه دانشجوها پشتشه

مدیر حراست دانشگاه کارش چیه ؟؟ 

جایگاهش ؟؟

یه تعداد حراست داخل دانشگاه هستند که ایشون میشه رئیسشون 

جایگاهش هم مشخصه حراست دانشگاه 

دانشجویی کار اشتباهی انجام بده یا استادی ایشون پیگیری میکنه

ایشالا خودت و خانوادت هم سقط بشین

من اگه با روح و روان بچه های مردم بازی کردم، سر دوتا تار مو و یه شلوار زاپ دار تن و بدن بچه های این مملکتو لرزوندم ایشالا منم سقط بشم، 

لابد یکی از اعضای خانواده خودت همچین شغل کثیفی رو دارهههه ایشالا به بدترین شکل ممکن همتون بمیرین که روزگار بچه های مردمو سیاه کردین