2777
2789

سلام وقتتون بخیر

اگه یه جایی مثل اتوبوس یا هرجای دیگه نشسته باشین ، ینفر رد بشه پاشو بزاره رو چادرتون ، و چادرتون خاکی بشه چکار میکنید؟

میدونم تموم سعیتون میکنیم این اتفاق نیفته اما اگه خدایی نکرده بیفته چکار میکنین؟

ممنون میشم پاسخ بدین.

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اتفاقه دیگه پیش میاد..

جنجال که نباید کرد

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

چادری نیستم ولی خب بهتره تذکر بدین با لحن ملایم 

چون زه خاطر دو دستگی هایی که پیش اومده مردم یکم گارد دارن نسبت به چادریا البته نه همه

🇵🇸🇵🇸اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                                                                                         

جمع میکنم چادرمو که کسی پا نذاره روش 

سخت نیست 

البته که من چادری نیستم 

ولی حرم که میرم منظورمه 

بعدم 100 درصد تمیزش میکنم 

زشته 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خیلیا ازقصد لگد میکنن اگ ناخواسته باشه هیچی نمیگم‌تمیز میکنم چادرو اما اگ بببنم ازقصد کرده میگم‌خانم ...

کاملا منطقی ، متشکرم دنبال همچین جوابی بودم

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯