2777
2789
عنوان

فقط خانمای مذهبی و چادری بیان اینجا💚❤

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 24 پست
وای جدی ازین سوالا هم میپرسن😃و بعد باید چه جوابی بدی که اونا موافق باشن؟

عزیزم منم اینجا بیان کردم چون نمیدوسنتم

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم‌ نه ولی دوستم چادری چند بار پیش اومده اتفاقی پام بخوره به چادرش که معمولا من معذ تخواهی میکنم یا حتی میتکونم

خیلیا از از قصد اینکارو نمکنن ینی تا حالا که ندیدم کسی از قصد همچین کاری بکنه 

منظور از لحاظ پاکی و نجسیه؟

فکر میکنم میخوان بدونن چقدر برا چادر ارزش قائل هستیم

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

من خودم‌ نه ولی دوستم چادری چند بار پیش اومده اتفاقی پام بخوره به چادرش که معمولا من معذ تخواهی میکن ...

نه از قصد نمیگم منظورم اینه کلا چه واکنشی نشون دادن درسته

نه از قصد نمیگم منظورم اینه کلا چه واکنشی نشون دادن درسته

اگر از قصد نبود که هیچی اما اگ واقعا کسی همچین کاری کرد باید بگین مواظب باشین چادرم خاکی شد

البته که اونجا اینو بگو من یکی اینکارو بکنه هفت جدشو میارم جلو چشش🤣

اگر از قصد نبود که هیچی اما اگ واقعا کسی همچین کاری کرد باید بگین مواظب باشین چادرم خاکی شدالبته که ...

ممنونم عزیزم

هیچ کاری 

چون عمدی که نبوده 

اگرم یدرصد عمدی باشه واکنش خاصی نشون نمیدم و بی محل میکنم 

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

چه عمدی وچه غیرعمدی روچادر پا بزارن اصلا عکس العملی انجام نمیدم ووقتی بیآم خونه میشورم ....ولی یه روز توخیابون خیلی سال های پیش خانمی بهم گفت خانم چراچادرمیپوشی من ازچادربدم میآد گفتم همینکه خدا خوشش میآدبرام کافیه واون خانم یه نگاهی بهم کردگفت ازفردا چادر میپوشم جواب زیبایی بهم دادی چون من خدارودوست دارم وهرچه اودوست داشته باشد منم دوست دارم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین