2777
2789

شوهر‌من نهایت ماهی یک بزنه خسته ام‌کزده دیگه همش میگه قسط و قرض همونم از دماغم میاره های میگه فلانقدر کارت به کارت کن برای فلانی  فقط اینش خوبه که زیاد رستواران میریم اگه همین کارش نیود من دق‌کرده بودم دیگه 

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه تومن کمهیارانه ام بگیر خب

ندارم یارانه امو درست نکرد مال خودشم دست باباش اینه میگه دستکاری کنم قطع میشه

خودم شاغلمپول تو جیبی هم میدم به خواهر و برادرم😎

خوش به حالت منم شاغلم انگلیسی تدریس میکنم ولی جلسه ای ۴۰ تومن میدن اونم هردوماه حقوق و حساب میکنن دعا کنید معلم رسمی مدرسه بشم

ندارم یارانه امو درست نکرد مال خودشم دست باباش اینه میگه دستکاری کنم قطع میشه

وا چرت میگه

من رفته بودم پلیس +۱۰ همه اومدن یارانه اسونو درست کردن 

پرسیدن قطع میشه یا نه گفت فوقش دوماه یه ماه قط بشه بعدش درست میشه

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

وا چرت میگهمن رفته بودم پلیس +۱۰ همه اومدن یارانه اسونو درست کردن پرسیدن قطع میشه یا نه گفت فوقش دوم ...

اخه به اسم همسرم چندتا ملک هست به اسم من هم ماشین بخاطر همون خودمم مطمعنم که قطع میشه همه اخلاقاش خوبه همین که دیر به دیر و کم پول میده رو اعصابمه

اخه به اسم همسرم چندتا ملک هست به اسم من هم ماشین بخاطر همون خودمم مطمعنم که قطع میشه همه اخلاقاش خو ...

آهان🥲 

با حرفو اینا سعی کن توضیح بدی یا وقتی حالش خوبه ازش قول بگیری

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

خوش به حالت منم شاغلم انگلیسی تدریس میکنم ولی جلسه ای ۴۰ تومن میدن اونم هردوماه حقوق و حساب میکنن دع ...

الهی آمین 

لیاقتش رو داری چون تجربه داری 

تموم تلاشت رو بکن واقعا حیفه 

چرا شاگرد خصوصی نمی‌گیری ؟ شنیدم خصوصی ساعتی دویست سیصده بیار تو خونه خودتون درس بده