2777
2789
به خدا ۲ بار خیانت دیدم مچ دو طرف رو با یکی گرفتم به اون خدای بالاسری قسم 😔

دو نفر با یه پسر بهت خیانت کردن؟ یا امام غریب:/

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

خب برو پیشنهاذ بده تو که پسری

مشکل اینجاست دیگه جای شکست ندارم 

دیگه از همه چی ترسیدم ، دیگه توان نفس کشیدن ندارم چی برسه یکی بیاد و دوباره از نو همه چی شروع بشه و تهش دوباره بدرد هم نخوریم و ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس من دارم چی میگم؟ ازدواج اشتباه کردی خواهر من باید ازدواج درست کنی ، منم روابطم تا الان اشتباه بود ...

ن اتفاقا اشتباه ازدواج نکردم من کاملا سنتی و تو سن کم ازدواج کردم ولی از ته دل شوهرم دوست دارم اونم منو دوست داره کارایی می‌کنه ک کم دیدم این پسرای دوهزاری مثلاً عاشق انجام بدم خیلیا رو دیدم اول دم از عشق و عاشقی میزدن بعد ازدواج هیچی ازش نمیموند یا باهم تفاهم نداشتن ما باهم تفاهم داریم انگار اصلا ذهن منو میخونه ک چی میخام درست تو زندگی خیلی جا ها کم آوردیم ولی تو زندگی همه پیش میاد چیزی از دوست داشتن مون کم نکرد من با ازدواج تو سن کم مخالمفم ولی ازدواج درست ربطی ب سنتی و مدرن ندارن همون‌طور ازدواج غلط

به خدا ۲ بار خیانت دیدم مچ دو طرف رو با یکی گرفتم به اون خدای بالاسری قسم 😔

چی بگم
به نظرم تو این دوره زمونه حتی قبل از اینکه وارد رابطه بشی ام باید کلی شناخت پیدا کنی بعد
حتی ذره ای ام شک کردی یا کوچکترین رفتاری دیدی بیخیال شی همچین ادمایی هر جور شده یه جوری خودشونو نشون میدن از یه جایی هرچقدرم کوچیک
والا منم موندم دخترا چجوری خیانت میکنن دیگه ... چون خودم دخترم شایدا
کلا تصورشم برام حال بهم زنه:/

چی بگم به نظرم تو این دوره زمونه حتی قبل از اینکه وارد رابطه بشی ام باید کلی شناخت پیدا کنی بعد حتی ...

نمیگم پسرا خیانت نمیکننا هردوشون خیانتش مزخرفه ولی خب چون دخترم خودمو میزارم جای دختری که خیانت میکنه حالت تهوع میگیرم://

چی بگم به نظرم تو این دوره زمونه حتی قبل از اینکه وارد رابطه بشی ام باید کلی شناخت پیدا کنی بعد حتی ...

خیانت برمیگرده به ذات آدم 

نمیدونم چرا خیانت میکنن 

دیگه آدم باید چجوری طرفشو بشناسه 

یکیشون آشنا بود دوست خانوم پسرعمم بود که روش قسم می‌خورد 😔

خیانت برمیگرده به ذات آدم نمیدونم چرا خیانت میکنن دیگه آدم باید چجوری طرفشو بشناسه یکیشون آشنا بود د ...

در کل به نظرم خیانته دختر لجن تره حتی اگه نظرمو خودمم نپسندم
چون ما دخترا همیشه نگران خیانت پسراییم و اینکه ی دختر تو رابطه باشه و بتونه خیانت کنه ینی خیلی لجنه و ی سری مرزهارو درون خودش رد کرده
و در کل اینجور دخترا از دورم مشخصن چه جور ادمایین چون حقیقتا هرزه ان دیگه
کلا دختره هرزه از پسر هرزه بهتر معلوم میشه نمیدونم چجوری متوجهش نشدی شایدم شدی و گذشتی و قبول کردی که نباید میکردی 

مثلا من اقتصادی ام ، بعضیا نمی‌پسندند عاشق اینم هی پول جمع کنم و ملک و ماشین بخرم

خوبه ولی اونم حدی داره دست و دلباز بودن مورد پسند دختراست البته برای کسی که ارزش داره