2777
2789
عنوان

روانپزشک حضوری

191 بازدید | 34 پست

بیماری تشخیص میده به خووم ادم میگه؟بعد حرفم میزنن یا دارو میدن فقط؟ چقدر وقت میزارن کلا؟با همراه باید برب داخل اتاق با تنها؟؟ میشه تجربه دارین بگین

خدایا آیندمون سپردمت دستت خودت هواشو داشته باش

اول ازت تست میگیرن بد همونجا نتیجشو میگنکرفم میزنه نیم ساعت باهات ولی خب کارش قرص دادنه زیاد حرف زدنو ندارن خودت میری تو کسی باهات باشه اونم‌میگه بیاد بد چن دیقه 

تشخیص میدن و اینکه تنها برو داخل ولی روانپزشک زیاد وقت نمیزاره نهایت ده دیقه یا یه ربع بستگی به دکترش داره ولی روانشناس یک ساعت الی یک ساعت و نیم باهات حرف میزنه ولی خبری از دارو نیست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول ازت تست میگیرن بد همونجا نتیجشو میگنکرفم میزنه نیم ساعت باهات ولی خب کارش قرص دادنه زیاد حرف زدن ...

اها یعنی حتما باید یکی باهامون باشه؟بعد خودش میگه حتما اون شخصم بیاد حرف بزنه باهاش؟اگه نخایم چی

تشخیص میدن و اینکه تنها برو داخل ولی روانپزشک زیاد وقت نمیزاره نهایت ده دیقه یا یه ربع بستگی به دکتر ...

کدومش بهتره

اها یعنی حتما باید یکی باهامون باشه؟بعد خودش میگه حتما اون شخصم بیاد حرف بزنه باهاش؟اگه نخایم چی

نه میگم اگه بود میگه اونم‌بیاد نخای نه اسراری نمیکنه مثاا اگه خانوادته میگه کار به کارش نداشته باشیدو اینا 

نه میگم اگه بود میگه اونم‌بیاد نخای نه اسراری نمیکنه مثاا اگه خانوادته میگه کار به کارش نداشته باشید ...

اها اخه نمبحام خوونوادم بفهمن چمه برا همون میگم اگه افکار خودکشی باشه چی نمیگن باز؟میترسم برم بگم خونوادم رو در جریان بزارن

من خودم مشاورم رفدم ولی بنظرم بیفایدس پولمو ریختم جوب هی میگف خب ناراحت نباش غصه نخور و چرتو پرت

دفیقا منم سر این نمیرم درکی ندارن فقط چرت میگن