2777
2789
عنوان

باورم نشد خواستگارم چنین پیشنهادی بهم داد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 18668 بازدید | 215 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب بگو نهگفته بیا بریم روستا گشت و گذاریه جوری میگی انگار مستقیم و قطعی گفته بیا بریم .....عهد بوق ...

اتفاقا ادمارو از رو پبشنهاداشون میشه شناخت عجبب شمایی که براتون عادیه پسره برداره تنهایی برددتون باغ 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

کارخوبی کردی  وخیلی عاقلانه 

چه معنی داره دخترمردم به خارج ازشهربکشونه اونم تنهایی!هربلایی هم سرت میاوردهیچ کس خبردارنمیشد 

بعدبه این رابطه نمیگن خواستگاری 

دوستی یاآشنایی اسمشه که حدوحدود مشخصتری داره  

ودوستانی که میگن چیزبدی نگفته!خیلی درک نمی کنم 

یعنی یه دختر بدون اطلاع خانواده پاشه بره یه جایی پرت. ودور!که مثلا چی بشه!

هنوز اول اشنایی هستن فعلا همین توشهرخودشون باهم بگردن وقتی رسمی شد ببرتش اصلا یه کشوردیگه سفر!

عح چقد لوسیحالا من فکردم چیز بدی پیشنهاد داده که انقدر کولی بازی دراوردی

دیگه چی بگه که بهش بربخوره 

حتما باید پیشنهاداصلی روبده 

همه  پسرهای هول اول مکان وزمان مناسب جورمیکنن ،دختردرشرایط قرارمیدن 

بعدپیشنهاداصلی میدن!روستای دور وپرت که اصلا شناختی نداره پیشنهاد داده دیگه !

حتماباید میگفت بیابریم اونجافلان کارکنیم تااین دخترلوس محسوب نمیشد !چه بعضی ها نظرات عجیب وغریب میدن

دیگه چی بگه که بهش بربخوره حتما باید پیشنهاداصلی روبده همه پسرهای هول اول مکان وزمان مناسب جورمیکنن ...

من به نه گفتنش لوس نگفتم به این ضعیف بازیاش لوس گفتم.میتونست همون پشت تلفن بگه در شان منو شما نیس تا همه چی رسمی نشده اینکارو بکنیم بعد محترمانه بهم میرد، کاری میکرد پسره از کردش خجالت بکشه دیگه نه اینکه بعد تماس تازه نگفته هاش یادش بیاد و بی سیاست پیام بده بعد اونم تاره ابگوره بگیره بگه وای حالم بده دارم میمیرم، یه پیشنهادی بود که رد داد دیگه اینهمه اه و ناله نداره که. 

اتفاقا ادمارو از رو پبشنهاداشون میشه شناخت عجبب شمایی که براتون عادیه پسره برداره تنهایی برددتون باغ

چقدر تو بیشعوری

تو حتما خودت باغ برویی که که اینطوری راجب بقیه فکر میکنی

وگرنه واسه ما عادی نیست

فقط گفتم ایشون تو آشنایی ازدواجه و آدم نرمال تو همچین آشنایی همچین حرفی رو روی اون منظور نمیزنه،بزنه هم به راحتی میشه رد کرد حتی ارتباطم قطع کرد حساسیت و این رفتارا رو نداره

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

چقدر تو بیشعوریتو حتما خودت باغ برویی که که اینطوری راجب بقیه فکر میکنیوگرنه واسه ما عادی نیستفقط گف ...

شعور شما که معلومه

ما اگه باغ برو بودیم که مثل شما برامون عادی نبود

ندیدی پیامتو؟

گفتی خیلی حرف عادی زده که، چیزی نگفته

تو اشنایی ازدواج عادیه، نمی‌خواستی رد میکردی

همچین مردی رو باید کلا رد کرد نه فقط خواسته شو

چیزی که برا شماها قفله

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
آخرش قطع کردم پیام دادم گفتم شبیه اون چیزی که فکر می‌کردم نبودی ن دیگه نمی‌خوام ادامه بدم دیگه بهم پ ...

کار عاقلانه و درستی کرده خدا رحم کرد بهش

چرا اینجوری تو!!! 

من ک دخترم در عجبم چ برسه اون بدبخت

کار عاقلانه و درستی کرده خدا رحم کرد بهشچرا اینجوری تو!!! من ک دخترم در عجبم چ برسه اون بدبخت

نمیگم باید میرفتی باهاش روستا

ولی مدل برخوردت تو شرایط مختلف جالب نیست 

شعور شما که معلومهما اگه باغ برو بودیم که مثل شما برامون عادی نبودندیدی پیامتو؟گفتی خیلی حرف عادی زد ...

شما انگار پشت کوهی و تو جامعه نگشتی

بازم میگم حرف عجیبی نیست

قبول کردنش عادی نیست و میشه رد کرد چاقو که زیر گلومون نذاشتن

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

شعور شما که معلومهما اگه باغ برو بودیم که مثل شما برامون عادی نبودندیدی پیامتو؟گفتی خیلی حرف عادی زد ...

تهمتی که به من زدی هم باشه واسه روزی که برگرده به خودت یا دخترت

که گرد بودن زمین یادت بده قرار نیست هر چرتی تو مغزته به آدما نسبت بدی