2777
2789

مگه ماه رمضونه

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار ازتون خواهش میکنم وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیت کرده بودی دیگه؟ اگه ندونی حله روزه ای 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

سلام.یعنی از اول نیت روزه داشتی؟؟ 

اگه اره نیت داشتی و یک لحظه یادت بره روزه بودی و ی چیزی بخوری اشکال نداره. قبول باشه ان شاالله 

التماس دعای فرج. لطفا برای سلامتی وظهور امام زمان عج دعاکن.

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

عزیزم چون نمیدونستی روزه ات قبوله! 

میشه واسه حاجت  منم یک صلوات بفرستی؟

من زنده ام به عشق تو یا صاحب الزمان! میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریم یک صلوات بفرستی❤❤🖤❤🤲

این یه قانون کلیه که میگم 

اولا اینکه کسی که روزه قضا داره نمیتونه نیت روزه مستحبی کنه، در واقع داره روزه ی قضاشو میگیره که ان شاء الله ثواب روزه ی مستحبی هم میبره

دوما حتما باید تا قبل از نماز ظهر نیت روزه رو بکنه، نه اینکه هر وقت دلش خواست بگه من از الان روزه هستم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم