2777
2789

قضیه از این قراره منو که میشناسید من جدا شدم بچه ها یک ساله رسمی جدا شدم 

خواستگار دارم   مامانم  کلی داره دعوام میکنه ک چرا قبول نمیکنی بیان ببینتتت؟

گفتم مامان من بیزارم   گیرم ازدواج کنم   دخترم رو چه کنم ؟ ـــ شاید طرف اول زندگی قبول کنه  که بچه مو بخاد بعد  پشیمون بشه 

نمیخام با یک بچه ألاف بشم 

از یک جهت میترسم واس آیندم ک تنها باشم  پدرم از دست دادم   ...میترسم تنها باشم

بچه ها موندم سنمم داره بالا میره 

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

بچه الاف نمیشی باید ازدواج طرف شراطت بچه تو قبول کنه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم من این اشتباه و نکن اگه کسی بچت و نخواد راضی نباشه همون اول اصلا قبول نمیکنه قبولم کنه دو روز بعد ناراضی بودنش مشخص میشه ولی الان شاید بچت کوچیک باشه اما دو روز دیگه بزرگ بشه دوستاشو میبینه دو کلمه از باباشون بگن بچت عقده میکنه روش تاثیر می‌ذاره تازه دیگه دختر بچه ام حساسه از نظر ظاهری و زیبایی ام کلی باید بهش برسی مبادا چیزی رو دلش بمونه نمیتونی هم تنهایی مامان باشی هم بابا ک خیلی سخته اگه خواستگار خوبی داری قبول کن نزار همه تا آخر عمر بگن این مشکل داشت ک طلاق گرفت باز ازدواج کنی شاید خوشبخت‌تر شدی هیچی نمیدونه ک خدا چی گذاشته تو تقدیرت 

(:A__•~•__M:)