2777
2789
عنوان

معلم دخترم باهاش لج داره وقته برم شکایت کنم بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 37 پست
ببخشید بابت غلط املایی هام اول سال برگه ریاضیش پاره کرد صفر گذاشت تا دخترم انقدر گریه کرد که نگو و ب ...

چرا پاره کرد؟

ببین معلما اخلاقاشون متفاوته یکی با اخلاق خوب و مهربونی میخواد بچه هارو متوجه اشتباهشون کنه یکیم اینجوری شما باید با دخترت کار کنی اگه بری شکایت معلمو کنی بدتر میشه وضعیت

با دخترت صحبت کن روی روحیش کار کن توی ریاضیم کمکش کن

من ارگ بم و خشت خشتم متلاشی        تو نقش جهان،هر وجبت ترمه و کاشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

و بعد لج می افتاد الکی گیر میداد به دخترم همینطوری غلط میگرفت از امتحان همه مادرا هم میگن بد درس می ...

اینقدر سختگیری میکنن توی گزینش فرهنگیان بازم اینه وضع😂

شبیه همین اتفاق برای خودم افتاده بود کلاس چهارم بودم بخاطریکه مادرم دستش شکسته بود و تشنج میکرد نمیتونستم درست درس بخونم حتی برای امتحان آخرسال هم دیر می‌رسیدم جوری شد که مدیر گفت یکبار دیگه دیر بیای نمیزارم امتحان بدی با مادرم رفتم توبت دکتر داشت تا برگشتیم دیر شدو نذاشت امتحان بدم مادرم چون بامن بود گفت من مریضم دخترم مجبوره دیرتر بیاد حالا اگه بهش ۱۰ دقیقه مهلت بدین امتحانشومیده ولی بازم نذاشتن گفتن شهریور بیا امتحان بده منم شهریور نرفتم میخواستم ترک تحصیل کنم باز مدیر خودش برام یه جورایی درستش کرد رفتم کلاس پنجم

سلام✋ خانوما تروخدا اگه دلتون خواست نفری یه صلوات مهمونم کنید زندگیم رو هواس من هیچی نیستم خاک پاتونم شرمنده تک به تک تونم سه ساله دارم سختی میکشم😭 به خداوندی خدا دیگه نمیکشم خداااااااااااا 😭😭😭😭نفری یه صلوات با قلبای مهربونتون مهمونم کنید شوهرم درست بشه یا من بمیرم

دانش آموخته طب سنتی🥰
بعدش جیغ میزنه سر دخترم و... اینم هیچ رفتیم پیشش گفت داره بهتر میشه بعدش جلو ما خوب با دخترم لج میکر ...

با دخترت صحبت کن بگو اهمیت نده چند ماه دیگه این معلمه رو تحمل کنه