من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شبیه همین اتفاق برای خودم افتاده بود کلاس چهارم بودم بخاطریکه مادرم دستش شکسته بود و تشنج میکرد نمیتونستم درست درس بخونم حتی برای امتحان آخرسال هم دیر میرسیدم جوری شد که مدیر گفت یکبار دیگه دیر بیای نمیزارم امتحان بدی با مادرم رفتم توبت دکتر داشت تا برگشتیم دیر شدو نذاشت امتحان بدم مادرم چون بامن بود گفت من مریضم دخترم مجبوره دیرتر بیاد حالا اگه بهش ۱۰ دقیقه مهلت بدین امتحانشومیده ولی بازم نذاشتن گفتن شهریور بیا امتحان بده منم شهریور نرفتم میخواستم ترک تحصیل کنم باز مدیر خودش برام یه جورایی درستش کرد رفتم کلاس پنجم
سلام✋ خانوما تروخدا اگه دلتون خواست نفری یه صلوات مهمونم کنید زندگیم رو هواس من هیچی نیستم خاک پاتونم شرمنده تک به تک تونم سه ساله دارم سختی میکشم😭 به خداوندی خدا دیگه نمیکشم خداااااااااااا 😭😭😭😭نفری یه صلوات با قلبای مهربونتون مهمونم کنید شوهرم درست بشه یا من بمیرم