2777
2789

تماس فیزیکیتون در چ حد بوده و بعد چند ماه بوده ؟ 

وقتی دستتونو گرفت یا بغلتون کرد، بعدش سرد نشد ؟ 

منظورم رابطه ایه ک جدی بوده و از قصد خواستن طرف مطمئن بودید و بچه مثبت هم بوده طرفتون.

من عشقم بچه مثبته عجله هم داره واسه خاستگاری ولی فعلا شرایطشو ندارم از طرفی هم دوس دارم بغلم کنه. ولی خودش بزور و اجبار کاری نمیکنه می‌دونه خوشم نمیاد راجع بش حرف نمی‌زنه.

اما میخام ی بارم ک شده بغلم کنه بگیره دستمو 

بچه مثبت نبود

با شخصیت بود

بدون اجازه من هیچ کاری نمی‌کرد

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون منظورمع با شخصیت اجاره دادی بلاخره ؟؟

آره بابا

الان دلم داره برا بغلش یه ذره میشه

چند روز دیگه خدمتش تموم میشه راحت میشیم بالاخره

۱۸ ام میاد پیشممم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
آره باباالان دلم داره برا بغلش یه ذره میشهچند روز دیگه خدمتش تموم میشه راحت میشیم بالاخره۱۸ ام میاد ...

برای هم بمونید عزیزم.. 

راستی ی سوال ؟ تو دوره سربازی کم همدیگه رو میدید ؟ این دوریه باعث سردیش نمیشد ؟ 

مثلا مال من دو ماه ی بار میاد مرخصی 

برای هم بمونید عزیزم.. راستی ی سوال ؟ تو دوره سربازی کم همدیگه رو میدید ؟ این دوریه باعث سردیش نمیشد ...

دیکه مجبور بودیم 

هر دوماه حدود ۱۰ روز یا کمتر ک میومد یه رور درمیون از صبح تا غروب پیش هم بودیم

نه باعث سردی نشد

اتفاقا باعث شد دوست داشتنه‌ بیشتر شه و قدر همو بدونیم

الهییی عزیزمممم.. کاش واسه منم همینطور باشه..

حتما هست

۰ون بیشتر دخترا نمیمونه پای عشقشون تو دوران خدمت 

پسرا قدر دخترایی مثل مارو میدونن 

ک تو سختی هستیم

حتما هست۰ون بیشتر دخترا نمیمونه پای عشقشون تو دوران خدمت پسرا قدر دخترایی مثل مارو میدونن ک تو سختی ...

خب پسرا سربازی ک میرن گاها فراموش می‌کنن و وقتی برمی‌گردن رابطه براشون اون حالت سابقه رو نداره

خب پسرا سربازی ک میرن گاها فراموش می‌کنن و وقتی برمی‌گردن رابطه براشون اون حالت سابقه رو نداره

نه همه اینطوری نیستن