2777
2789
عنوان

بنظرتون مادر شوهرم چرا اینطوریه

493 بازدید | 32 پست

هفته ای یکبار میرم خونش دخترم میره بغلش میگ بغلم کن میگ نمیتونم کمرم درد میکنه و حاضر نمیشه بچه رو بغل کنه امروز بلند کرد رفت اثاث کشی کمک برادرش ( نگید برادرش حتما خیلی خوبه دو ساله خونه مادر شوهرم نیومده بدون اغراق)....

به شوهرم گفتم چطور دخترم بغل نمیکنه میگ کمر دردم بعد میره برا زن داییت که دو سال خونش نیومده بعد شوهرم در جوابم گفت دوست داره ب تو ربطی نداره خیلی بهم فشار اومد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راست میگه به تو ربطی نداره.

ولی من اگر جای شما باشم به دخترم یاد میدم دیگه بهش نگه بغلم کن.

به جاش بگم مامان جونم ( مادر مادرم) هر وقت میرم خونشون کلی بغلم می‌کنه و بوسم می‌کنه. کلی هم برام خوراکی میخره و چیزای خوشمزه درست می‌کنه. خیییییلی دوسش دارمممم.

پسر من به مادرشوهرم اینجوری گفت مادرشوهرم از حسودی منفجر شد

بابا بچه دو سالشه

آخی الهییی عزیزم❤️🥰 چطور دلش میاد این جوجه شیرین و ناز رو بغل نکنه آخه؟

کم کم از الان باهاش کار کن تا. سه سالگی راه میوفته😁

پسر من سه ساله بود که اینارو گفت به مادرشوهرم

آخی الهییی عزیزم❤️🥰 چطور دلش میاد این جوجه شیرین و ناز رو بغل نکنه آخه؟کم کم از الان باهاش کار کن ت ...

بخدا خیلی بهم فشار میاد آخه هر روزم نمیریم ک بگم فشار روشه هفته ای یکبار اونم پنج ساعت زیاده آخه اونم برا ی نوه فقط 

شوهرت راست میگه

بعدم اینا اکثرا هلاک برادراشونن

دقیقا واسه فشار اومدن به عروس به بچش بی محلی میکنن ولی خب به برادرشون که نیاز نیست بی محلی کنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی