2777
2789
عنوان

حس ششمی ام 🫠❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 760 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم مذهبی ام اخه م چی؟الف چرا بهم حس نداره؟

M یکم بهت حس داره 

رل داره 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

عزیزم م یا ع با کدوم میشم با ع هستم سردیم باهم کات مبکنم باهاش ؟کی ؟با م اوکی مبشم ؟

با ع میمونی تا آخرش 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

میشه بگی شوهرم با کسی در ارتباطه یا نه

نه عزیزم 

کراشم کیه🤣🤣

نمیدونمشاید بعد ها کراش زدی😂

طلاق میگیرن گلم و با تو ازدواج میکنه عزیزم ❤️

مرسی عزیزم❤

ولی من از اینکه با اون باشم خیلی میترسم ک خوشبخت نشم

ک مثلا دیگ مثل سابق نتونم بشم

خیلی مرسی ک جواب دادی عزیزم واقعامحترمید و با حوصله❤

رابطه ام با چی میشه تهش

تموم میشه

M یکم بهت حس داره رل داره

واقعا؟بهش نمیخوره اخه تنها دختری که فالو داره منم 

الف قصد ازدواج نداره یا از من خوشش نمیاد یا کسی تو زندگیش هست؟

میشه از چهره همسر آیندم بگی کی ازدواج می کنم کارمند کدوم ادارس؟

تموم میشه

حست چن درصد درست درمیادگلم 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕