2777
2789
عنوان

حس ششمی ام 🫠❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 3252 بازدید | 760 پست
قربونت گلممم❤️❤️نه یکم عاشقانه ولی بین عاشقانه و سنتی آشناست تقریبا اول اسمش m یا h

یه h چند وقت پیش ناشناس بهم ابراز علاقه کرد نکنه اونه؟ ولی یه حس ششم گفت اصلا بش فکر نکن آدم خوبی نیست 

تو مجازی داره منو؟دیدمش باهاش ارتباط داشتم؟

ای خدا دارم میمیرم از فضولی که این آقای خوشبخت کیه از طرفی هم فعلا قصد ازدواج ندارم 

بعد راستی یکی از همکارای مامانم هست اول اسمش م داره فامیلش ح ۳.۴سال از من بزرگ تره

از این به بعد هر چی م و ح ببینم شک می کنم🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم از دواج دخترم گفتی سال ۴۰۵بی زحمت بگو أشناس ؟ همداشگاهیش یا خواستگار فعلیشه

آشناست خواستگار فعلیش نیست 

حالا میشه تاپیک های صفحه اولم رو گزارش بزنی

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

۱ ماه دیگه دوستی آزاد شعلش

یه بار پرسیدم مشخصات همسر ایندم چیه ؟ گفتین کارمنده و از طریق همکار احتمالا اشنا میشیم و ۳ سال اختلاف سنی داریم و سال دیگه پیشنهاد میده

بعد اون سوالمو که گفتم حس کراشم بهم چیه جواب دادین که دوستم داره و باهاش ازدواج میکنم و ا ماه دیگه پیشنهاد میده و شغلش ازاده 

الان کدومشو باید قبول کن؟! کدومش درسته ؟🥴🤕

کسی درحال حاضر ازم خوشش میاد؟حس احمد بهم چیه هنوز بهم فکر میکنه؟چندسالگی ازدواج میکنم

یه نفر دوست داره 

۲ سال دیک 

حالا میشه تاپیک های صفحه اولم رو گزارش بزنی

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

عشقم به خدا برات گزارش زدم میشه منم بگی🌻❤️عاشقم هست؟باهم ازدواج میکنیم؟‌کی ازدواج میکنم؟

مرسی عزیزم 

آره عاشقته 

ازدواح میکنید 

۱ سال دیگه یا ۶ ماه 

کارمند؟؟شغلش ازاد نیست ینی یکم نشونع ازش میگی قد و هیکلی رنگ پوست و مو پولداره؟🤣

قد  بلند 

یکم تپل زیاد گه ها یکم

پوست گندمی تیره 

مو مشکی 

پولدار یکم 

بله عزیزم گزارش زدم موقعیت دارن 😬شانس من بد گفتن😅

نگران نباش عسلم درست میشه😂😔

من الان دانشجو چ رشته ایم

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 

عزیزم میشه لطفاً اینم پاسخ بدی از روی کنجکاوی میپرسم لطفا هرچی می‌دونی بگو مشخصات کسی که در آینده باهاش ازدواج دارم وکلا هرچی ازش می‌دونی بگو اول اسمش چند سال فاصله سنی داریم و هر چیزی می‌دونی بگو مرسی