2777
2789
عنوان

بنظر شما مشکوک نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 29 پست
اگه میدونستم از شما نمیپرسیدم میخوام ببینم عادیه یا واقعا موضوع مثل فکرای من ترسناکه

حالا بیا منو بزن😐😑💔

میگم جواب پیش خودته 

اگر هم مشکوک نباشه چون حس خوبی نداری اذیت میشی یکم جنایی فکر می‌کنی مثل من 

پس باید با خودت هم فکری کنی 

الان نظراتی هم میگیری پنجاه پنجاهه یه عده میگن عادیه یه عده میگن نه 

از کجا متوجه بشم ؟

برو انگار داری عادی میری سرکار بعد خودشون کم کم اگه چیزی باشه میگن 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا خب بپرس اینایی ک مبلغ بالا میگن نرو 😂 دلیلش مشخصه اما اگ دیدی معمولیه صحبت کن سعی کن طرفو بشناسی

حتی میترسم برم صحبت کنم من اصلا روابط اجتماعی خوبی ندارم 

بعد شاید ازینا باشه که اول خوب جلوه بده کسی مشکوک نشه 

بعدا یهو خود واقعیشو نشون بده

اگه به کار نیاز نداشتم عمرا نمیرفتم سمتش 🥲

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

حالا بیا منو بزن😐😑💔میگم جواب پیش خودته اگر هم مشکوک نباشه چون حس خوبی نداری اذیت میشی یکم جنایی ف ...

نه بخدا منظوری نداشتم بزن چیه ببخشید🥲

اره کلا نسبت به همه کی بدترین حالت ممکن رو تصور میکنم 

وای مخم ترکید

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

برو انگار داری عادی میری سرکار بعد خودشون کم کم اگه چیزی باشه میگن

درسته اینارو متوجه میشم 

مثلا یه جا فروشنده خانم میخواستن همین که میرفتی میگفتن باید سر و وضع خوبی داشته باشین مشتری جذب بشه سر و وضع منظورش آراستگی و مرتب بودن نبودا ://

ولی اگه یهو بخواد یه بلایی سر آدم بیاره چی 🥴

بخدا میترسم کاش اصلا مجبور نبودم کار کنم 

درسته اینارو متوجه میشم مثلا یه جا فروشنده خانم میخواستن همین که میرفتی میگفتن باید سر و وضع خوبی دا ...

اره ادم احساس پولی بودن میکنه با بدنش مشتری جذب کنه 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

معلوم نیست شایدم خیلی سخت گیر باشه کسی دووم نمیاره،به هرحال دنبال کار دیگه ای باش

اره دارم بیخیالش میشم

اهمیتی نده بزو یه جا که دکترش خانم باشه خیالت راحت تره حداقل

متاسفانه تو شهرمون یه دکتر خانم داریم اونم انقدر خوبه پنج ساله همون یه منشی رو داره 

اگه بود از خدام بود برم 

اره ادم احساس پولی بودن میکنه با بدنش مشتری جذب کنه

همون 

بخدا خیلی وضع بدیه 

متاسفانه تو شهرمون یه دکتر خانم داریم اونم انقدر خوبه پنج ساله همون یه منشی رو داره اگه بود از خدام ...

هعی..... 

یکی رو ترجیحن باهوش باشه  بفرست درمانگاه با دکتر و پرستاران صحبت کنه آمار دربیاره برات که چرا همش منشی ها میرن 

اخلاق دکتر خیلی بده و اینا کم کم حرف تو حرف بیارن معلوم میشه مشکل چی بوده 

بعضیا بداخلاقن جلو همه ادمو ضایع میکنن یا حقوق نمیدن یا برا کارای غیراخلاقیو.... میخوان

ماهم یه پارچه فروش سر کوچمونه هفته ب هفته نیرو جدید میاره هیچکیم بند نمیشع تو مغازش!!!! کسی ک هی نیرو بیاره و طرف بره ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰درصد مشکل دارع شک نکن