2777
2789

من ترس از لکه دیدن دارم و پریود زودتر از موعد 

نمدونم از چیه 

لطفا بیاید درخواست بدید اگه دارید باهم دوست بشیم حرف بزنیم 😔

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

منم همینطورم تر از بیماری و سرطان ایدز و.... خسته شدم از این موضوع تا یه سرما خوردگی یا یه سرفه ای میکنم میگم وای یه مریضی لا علاج گرفتم فکرم درگیر میکنم حالم بد میشه استرس میگیرم تپش قلب😢

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همینطورم تر از بیماری و سرطان ایدز و.... خسته شدم از این موضوع تا یه سرما خوردگی یا یه سرفه ای م ...

خیلی بده خیلی 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

من از دوهفته قبل پریود پد میزارم ک غافلگیرم نکنه

توهم استرس داری یا فقط بخاطر کثیف نشدن؟

منم همینطورم تر از بیماری و سرطان ایدز و.... خسته شدم از این موضوع تا یه سرما خوردگی یا یه سرفه ای م ...

منم وسواس فکری دارم راجب بیماری

دیگه واقعا خسته شدم گاهی از افکاری که میاد سراغم گریه میکنم

کلافه ام

گوگل هم سرچ میکنی؟ بدتر استرس میده روانی شدم هوفف

موقع استرس چ علایمی داری ؟ 

منم وسواس فکری دارم راجب بیماری

دیگه واقعا خسته شدم گاهی از افکاری که میاد سراغم گریه میکنم

کلافه ام

گوگل هم سرچ میکنی؟ بدتر استرس میده روانی شدم هوفف

موقع استرس چ علایمی داری ؟

منم وسواس فکری دارم راجب بیماریدیگه واقعا خسته شدم گاهی از افکاری که میاد سراغم گریه میکنمکلافه امگو ...

اره منم گوگل سرچ میکنم بدتر حالم بد میشه وقتی استرس میگیرم تپش قلب درد قفسه سینه تنگی نفس حالت پنیک 

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

اره منم گوگل سرچ میکنم بدتر حالم بد میشه وقتی استرس میگیرم تپش قلب درد قفسه سینه تنگی نفس حالت پنیک

گوگل خیلییی چرتههه 😤

من موقع استرس تپش قلب یا حس داغی بدن و صورت دارم همچین حالتی نداشتی؟