2777
2789
عنوان

دلم خییییییییلی شکسته خیلی😔😔😔

271 بازدید | 27 پست

یه سری حرفا می‌شنوم از نزدیک ترین کسای زندگیم که بدجور دلمو میشکونن... خیلی دلم شکسته، خیلی تنهام.... انگار تو یه شب سرد زمستونی و تاریک گیر کردم و هیچکس نیست کمکم کنه خودمم و خودم... خسته ام از زندگی از آدماش، به خدا میگم خدایا این عمر منو بگیر بده به یه نفر که دلش میخواد زندگی کنه نه من.... بچه ها برام دعا کنین حال دلم اصلا خوب نیست... 😔😔😔😔میگن اگه بقیه برای آدم دعا کنن خدا بهتر میشنوه.. 😔😔😔😔

عزیزم بیا بغلم منم خیلی حالم بده 🫂

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورت بگردم عزیزدلم... ایشالله نور خدا به دلت بتابه... خیلی قلبم شکسته😔

قربونت بشم برا توهم ایشالله بهترین اتفاقا بیفته دلت شاد شه

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺