2777
2789
خب خودش کات کرده دیک چیکار ریدن ب من داره؟؟

ببین پسرا  یک مدت بعد کات  خودشون پشیمون میشن میخان برگردن بعضیا خودشون پیام میدن بعضیام انبلاک میکنن و پروف میزارن تا دختره پیام بده بعد تا پیام بدی قهوه اییت میکنه تا غرورش رو زیاد کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین پسرا یک مدت بعد کات خودشون پشیمون میشن میخان برگردن بعضیا خودشون پیام میدن بعضیام انبلاک میکن ...

اول اینستا انبلاک کرد 

محل ندادم

۱۵ روز بعدش تلگرام انبلاک کرد 

باز محل نداذم 

دو روز بعدش واتساپ انبلاک کرد

اول اینستا انبلاک کرد محل ندادم۱۵ روز بعدش تلگرام انبلاک کرد باز محل نداذم دو روز بعدش واتساپ انبلاک ...

😂چقد پسرا شبیه همن 

تو اصلا بهش پیام نده اگه هم میخای باهاش حرف بزنی 

یک پروفایل بزار تا خودش پیام بده

چه مدت باهم دوست بودید ؟

بعد یکی از دوستام ک برای جدا نشدن ما خیلی تلاش کرد پسره رو فالو میکنه 

چن روز پیش قبل اینک توی واتساپ منو انبلاک کنه استوری اونو ریپلای کرده بود همینطوری ی ریپلای ساده ولی هیچوقت ب اون دختره پیام نمیداد بنظرت چرا؟؟

😂چقد پسرا شبیه همن تو اصلا بهش پیام نده اگه هم میخای باهاش حرف بزنی یک پروفایل بزار تا خودش پیام بد ...

من حتی پروفایلمم عوض نکردم حتی تلگرام و وانساپ بلاکش کرده بودم و انبلاک نکردم 

میخوام موهامو رنگ کنم اونموقه پروفایلمو عوض میکنم😂

الان این ینی میخواد پیام بده؟؟

من حتی پروفایلمم عوض نکردم حتی تلگرام و وانساپ بلاکش کرده بودم و انبلاک نکردم میخوام موهامو رنگ کنم ...

😂بعد پروف پیام میده .

احتمالت میخاد چون پسرا وقتی بلاک انبلاک میکنن منظورشون همینه

😂بعد پروف پیام میده .احتمالت میخاد چون پسرا وقتی بلاک انبلاک میکنن منظورشون همینه

با ی شماره دیگ قبلن پیامش داده بودم اونو بلاک کرده بود 

اونو انبلاک نکرده پس نتیجه میگیریم برای اینک لیست بلاکی هاش خلوت بشه نیست 

کرم داره 

منم تا پروفایلمو عوض کردم اینستا انبلاک کردا😂

بعد یکی از دوستام ک برای جدا نشدن ما خیلی تلاش کرد پسره رو فالو میکنه چن روز پیش قبل اینک توی واتساپ ...

میتونه این دلیلو داشته باشه که بخواد سر بحثو باهاش باز کنه از تو بپرسه ببینه چیکارا میکنی 

رل جدید زدی یا نه ، ولی خب اینا یه احتماله فقط 

اگه بخواد بهت پیام میده، اصلا شروع کننده تو نباش