2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3344 بازدید | 182 پست
باهاش حرف بزن یکی دیگرو واسطه قرار بده یخدا با این ادمی که تو گفتی بری زیر ی سقف بدبخت میشی بهش بگو ...

شوهرمم فهمیده هر روز بیشتر میتازونه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط یسوال.‌‌کتک میزنه از اولین بار چجوری تونستی ببخشی ججوری تونستی اقدام نکنی برای طلاق؟کتک اونم تو ...

بعد از عقد هر روز افسرده تر شدم 

چقدر دختر شادی بودم آزاد و مستقل 

این اومده منو کرده تو قفس 

هر روز عذابم میده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خب خواهرت خودشو نجات داده تو حق نداری خودتو نجات بدی؟

همینو میگم ولی میگه خسته شدم 

به خانوادت بگو خانواده اگر حمایت میکنن طلاق بگیر وگرنه مستقل باشی راحت میتونی جدا بشی

آره سعی دارم مستقل بشم 

همینو میگم ولی میگه خسته شدم

خب شما هم نباید خودتو بدبخت کنی به حرف مادرت تو کتک بخوری مادرت ناراحت نمیشه؟ خواهرت دوبار طلاق گرفت کاری به مادرت نداشت تو هم همینطور طلاق که خلاف شرع نیست دفعه ی بعد بیشتر دقت کن 

نه عزیزم ناقصت نمیکنه ولی عملا ذره ذره نابودت می‌کنه

همین الانش هم نابود شدم 

چون من خیلی آزاد و مستقل بودم 

از من یه آدم منزوی ساخته 

خودتو بخاطر خواهر برادرت بدبخت نکناگه مهذیه میخوای اول برو مهریه رو بذار اجرا بدون درخواست طلاقاگه ن ...

نه بدبخت نمیکنم ولی مادرم بی قراری می‌کنه 

بخاطر اون تا الان کش دادم وگرنه از اول عقد 

یه سری دروغ ها رو شد میخواستم جدا بشم 

باکره هستی؟فعلا مهریه رو بزار اجرا همینجوری ولش نکن

آخه میگن اگه مهریه بزاری اجرا تا ابد می‌تونه طلاق نده 

اسی مادرت حق داره ولی بیشتر از اون تو حق داری،، بااین آدم بدبخت میشی

قوی باش و جداشو،از بردار خواهرت کمک بگیر

به فکر بعدش نباش خدا بزرگه،،من۶سال پیش تو عقد جداشدم اون هم تو خانواده ای که یه دونه طلاق نداشتیم و همه بد میدونستند، بعد جدایی درس خوندم با کسی که میخواستم و در شأنم بود ازدواج کردم، خیلی پشت سرم حرف درآوردن مثلا فامیلمون پسرش معتاد بود برای اون اومد خواستگاریم بعد که ج منفی دادم رفت همه جا گفت ب پسرم گفت نه،کی میاد اونو بگیره آخه؟ در این حد بیشعور

حالاکه ازدواج کردم یه عده حسود کلا تحویل نمیگیرن حتی درجه یکام که عروسیم نیومدن، اون آدم هم الان تا کمر برا شوهرم خم میشه....میخچام بگم خدا خوب میچینه برای آدم به شرطی که:۱_قدر خودتو بدونی۲_برای زندگیت تلاش کنی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
شرایط همیشه اونچیزی نیست که ما فکر میکنیم شما جای ایشون نیستی ایشون هم قاعدتا شرایط شما رو نداره شای ...

قربون فهمت 🌹