جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سرمایه کم اتفاقا باید شروع کرد شاید بدردمون نخورع اون حیطه کاری حداقل زودتر بفهمیم من میخام بدلیجات بفروشم بنظرتون خوبه؟خیلی ترس دارم اما میخام اصولی پیش برم درکنارش کارهم میکنم تاوقتیکه درامدم از انلاین شاپ به اندازه کارخودم نشده ولش نمیکنم
نه گلم میخام ۲۰تومن وام بگیرم بااون بخرم البته کم کم اول ۵تومن میخرم بعد اگه فروش رفت یا نرفت که انشالله فروش داشته باشم بعدش باز ۵تومن میگیرم وباسود واصل سرمایه فروش رفته هم مجدد بار میارم تاچندماه یا شاید یکسال هیچ سودی نخوام ازش وفقط با پولی که درمیاد مخارج خود پیج رو باخرید مجدد انجام بدم بعدازاون پیج یکم رفت بالا دیگه یه مبلغی رو بعنوان درامد برمیدارم چون سرمایه اولیم کمه
اون چیزی ک من میگم مث دلالیه هر چیزی میخرن بالاتر میفروشنمیخاستم ببینم چ نوع پیجی هست
نمیدونم گلم ولی میتونی انجام بدی اگه تو یه حیطه باشه بهتره اونا جنس رو عمده نمیخرن دیگ سرمایه نمخاد اگ مشتری داشتن جنس میگیرن از طرف میدن به مشتری یه سود کمی هم میکنن اینوسط