2777
2789
عنوان

یه بچه 8 ساله بهم گفت ازت بدم میاد

168 بازدید | 12 پست

خاله همین بچه دفتر خاطراتشو بهم نشون داد گفت مدرسه بهش داده منم یه نگاه بهش کردم 

شبش بچه اومد بهم گفتم دیگه بی اجازه دست به وسایل من نزن و بدم میاد ازت 

درسته سنش کمه  اما من ناراحت شدم چون حتی اگر خودمم دیت میزدم نبابد اینطوری رفتار میکرد 

بعدش اومد گفت برام استیکر بخر 

یعنی درازای رفتار خودش باج هم میخواست 

😐

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولین باره می‌شنوم بچه هشت ساله بگه ازت بدم میاد😵‍💫 یکی نی بگه بچه برو سر درسومشقات

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

اولین باره می‌شنوم بچه هشت ساله بگه ازت بدم میاد😵‍💫 یکی نی بگه بچه برو سر درسومشقات

والا مامانش همیشه سرک میکشه داخل وسایل ما چیزی نمیگیم انوقت خودشون به من نشون دادن  بعد من شدم ادم بده

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
خب ازش میپرسیدی چرا بدت میاد ببین شاید اون دفتر براش مهم بوده

خب گفت چرا دست زدی من گفتم خالت اورد من دست نزدم 

والا مامانش همیشه سرک میکشه داخل وسایل ما چیزی نمیگیم انوقت خودشون به من نشون دادن بعد من شدم ادم ب ...

به حرف بچهه اهمیت نده، ولی به مامانش بگو سرک نکشه

این حرف بچه هم از یه بزرگتر الگوبرداری شده، تربیت مامانشه🤷‍♀️

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY