2777
2789
عنوان

راهنمایی

56 بازدید | 11 پست

سلام لطفا اگه کسی اطلاعی داراین زمینه داره راهنمایی کنه من شوهرم سه سال معتاد به تریاک بود خوشبختانه ترک اما متاسفانه گاهی مشروب وسیگار میکشه تازگیا دیدم یه چیزای سیاه رنگ با بوتندگیاهی میریزه تو سیگار ومیکشه خودش گفت اینا سیگاری کسی خدای نکرده تجربه اینو داشته خودش میگه عوارض خاصی نداره ولی تو نت خوندم رومغز حافظه تو دراز مدت اثر میذاره کسی دیده اینجوری که عوارضش دقیق بدونه یا آقایون که بهترمیتونن کمک کنن خیلی داغونم😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چیه

ولی اگر میریزع تو سیگار بوی خاصی هم داره ممکنه گل باشه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

گیاهیه خیلی بو تندی داره یدفعه بوش خورد به سرم داشتم ازسردرد میمیردم

من گل ندیدم ولی بو اش رو فهمیدم. اره بو تندی داره و خاصه 

بزن گوگل عکس مواد مخدر گل ببین خودشه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم