2777
2789
عنوان

تست سرطان روده

67 بازدید | 5 پست

سرطان روده از شایع‌ترین سرطان‌های گوارشیه که به خاطر طولی که روده داره اگه زود تشخیص داده بشه به راحتی بخش کوچیکی از روده رو برمیدارن و مشکل حل می‌شه.....‌

همه‌ی افراد بالای ۵۰ سال باید سالانه یا دو سال یکبار تست خون در مدفوع رو بدن که غربالگری سرطان روده محسوب می‌شه......

البته این تست برای غربالگریه یعنی اگه خون توی مدفوع باشه علتش فقط سرطان نیست ولی باید علت بررسی بشه.....

تا حالا تست دادین؟ سابقه سرطان روده توی اطرافیان داشتین؟......

وقتی یک ماما، مامان میشه   

من شک کرده بودم به سرطان روده ولی ازم این تست رو نگرفتن!!!!

یه راست فرستادن کولونوسکوپی و آندوسکوپی.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زن در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شک کرده بودم به سرطان روده ولی ازم این تست رو نگرفتن!!!!یه راست فرستادن کولونوسکوپی و آندوسکوپی.

این تست غربالگری مثبت هم بشه میفرستن کولونوسکوپی

البته یه سری شرایط رو مستقیم میفرستن مثلا خون واضح باشه یا کاهش وزن شدید و .....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
این تست غربالگری مثبت هم بشه میفرستن کولونوسکوپیالبته یه سری شرایط رو مستقیم میفرستن مثلا خون واضح ب ...

آها.

من همون کاهش وزن شدید داشتم پس به خاطر همون دیگه این تست رو نگرفتن.

یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زن در خاورمیانه،شاید سعادتمندانه نبود،اما جسورانه بود....!!!!