2777
2789
عنوان

🚫فردا امتحان دارم چجوری نرم ⁉

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 21 پست
خیر عزیزم یکی از کاربر توضیح داد که با دوازده رد شده بخون

نه توی کنکور فقط نوبت دوم تاثیر داره 

ولی استارتر هرچی تونستی بخون حداقل یک نمره ای بگیری بهتره تا اینکه برات صفر رد کنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه توی کنکور فقط نوبت دوم تاثیر داره ولی استارتر هرچی تونستی بخون حداقل یک نمره ای بگیری بهتره تا ای ...

نمیدونم چه اصراری هم دارن که بگن تاثیر داره😂

زندگی زیباست....💚

یه لیوان یه بار مصرف بردار مخلوطی از غذایی که شب میخوری با چندتا غذای دیگه مثل سیب رنده شده و... قاطی کن صبح که بیدار شدی بریز تو دهنت نگه دار طوری که هیچکس متوجه نشه

چیزی تو دهنته بعد برو بالا بیار تو روشویی و الکی عوق بزن و مثلا داری بالا میاری خیلی خوب نقش بازی کن چندبار از قبل این نقش رو تو اتاق تمرین کن ولی بی صدا

بعد بگو وای نمیدونم چمه سرم دیروز درد میکرد و...

3 روز وقت داشتی و وضعت اینه ؟ موفق باشی😏

نه آدما مثل هم هستن نه همه معلما خوب درس میدن😐😐

یکی یه درسی رو راحت یاد میگیره ولی یه درس دیگه براش مثل جهنمه ...

متاسفانه بعضی ها اینو نمیفهمن :/

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

چندمی ؟منم فردا امتحان ریاضی دارم ولی اصلا استرس ندارم حتی یک دورم کتاب رو نخوندم چون بلدم اگه میخوا ...

میدونم سوالم مسخره است 🤦🏻‍♀💔🥲
ولی من هنوزم با رسم این جمع و تفریق 2x و 3x و... مشکل دارم...
میشه بهم توضیح بدی ♥️🌻

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷