2777
2789

با آرایش نمیخوابم

جنس فیک نمیزنم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماسک سفیده تخم مرغ برای جوش سرسیاه بینی و جوش های سرسفید معجزه می‌کنه 

روتین پوستیمم شوینده و آبرسان و ژل ضد جوش نو آکنه 

روغن کرچک برای تقویت ابروهام 

و بالم لب 

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

ماسک سفیده تخم مرغ برای جوش سرسیاه بینی و جوش های سرسفید معجزه می‌کنه روتین پوستیمم شوینده و آبرسان ...

ماسک سفیده تخم مرغ همونه که دستمال کاغذی میزاشت روش بعد ورقه ای جداش میکرد ؟

روتین پوستی مناسب دارم و مرتب انجام میدم

گاهی چند تا ماسک خونگی هم میذارم البته هر ماده ای رو تو ماسک نمیریزم

روبالشی و وسایلی که با پوستم تماس داره رو هر چند روز یکبار میشورم

شب ها تا صبح با ماسک یا ترمیم کننده یا زینک میخوابم 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
ماسک سفیده تخم مرغ برای جوش سرسیاه بینی و جوش های سرسفید معجزه می‌کنه روتین پوستیمم شوینده و آبرسان ...

روغن کرچک تاثیر داشته ؟؟ با چ روغنی قاطی میکنی میزنی ؟؟ و برای موخوره مو روغن ارگان چ مارکی خوبه ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

روتین پوستی مناسب دارم و مرتب انجام میدمگاهی چند تا ماسک خونگی هم میذارم البته هر ماده ای رو تو ماسک ...

عزیزم بنظرت اسکراب برنج چ مارکی خوبه ؟؟ و همچنین سرم روشن کننده یا ابرسان هیالورونیک اسید ؟؟ 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

کرم پودر نمیزنم

حتی اگر افتاب نباشه کرم ضدافتاب میزنم

هروقت از بیرون میام صورتمو با ژل شست شو میشورم

صابون ب صورتم نمیزنم

یک بار اینجا ی عکس یهویی گذاشتن همه گفتن پوستت چقدر خوبه خودم قبلا دقت نکرده بودم😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

روغن کرچک تاثیر داشته ؟؟ با چ روغنی قاطی میکنی میزنی ؟؟ و برای موخوره مو روغن ارگان چ مارکی خوبه ؟؟

من روغن کرچک و نارگیل قاطی کردم زدم هیچ تغییری نکرد نه مژه نه ابرو 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋