2777
2789
عمل بینیییی و ب شدت راضیم

میشه بدونم پیش کدوم دکتر عمل کردی؟

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانما میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنین 

صلوات میفرسم واستون 

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

عمل بینی

پیش کدوم دکتر عمل کردی؟

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
عمل بینی فقط انجام دادم که خیلیییی راضی ام پول بیاد دستمم دندونامم درست کنم وبهشون برسم خیلی خوب میش ...

کدوم دکتر عملت کرده؟

از دکترم راضی نیستم زیاد

چرا؟

مثل من😂😂😂😂😂.مهم اینه که بی هیچی خوشکلم .

منم خوبم ولی عمل دماغ مخام خیلی چهره رو تغییر میده ولی هزار تومن هم نداارم خخخ

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت؛