2777
2789
عنوان

کادو روز مرد برای پارتنر🫡

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره من اینو براش میگیرمبه نظرت واسه روز مرد یه پیراهن و یه گل کم نیست!؟

دیگه زیادیش میشه هم ولنتاین هم روز مرد یکی فقط بگیر روز مرد همون جوراب سمبلیک هم هست 

کاش تو اینجا بودی 💔

ست چرم خز شده همه میگیرن ۳ ملیون رو بده یه پلاک طلا بگیر براش

اخه پلاک در حد سه تومن که حتی به یه گرم هم نمیرسه و خیلی کوچیک و ظریفه و پارتنرم هیکلش درشته و چنین چیزایی بهش نمیخوره

اخه پلاک در حد سه تومن که حتی به یه گرم هم نمیرسه و خیلی کوچیک و ظریفه و پارتنرم هیکلش درشته و چنین ...

اشکال نداره طلا خیلی به چشم میاد تا چرم و اینا 

اگه اونم برات خرج میکنه در حد ۵ ملیون میشه چیز خوبی براش گرفت

‌ ‌به حس ششمم از چشمام بیشتر اعتماد دارم🤍🪄 

پارتنر همون دوس پسره ؟ 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

نه کم نیست ولی خب اون کاریو انجام بده که دلت میگه

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍