2777
2789
عنوان

سن دقیق ازدواج

84 بازدید | 14 پست

چجور آدمی رو به عنوان همسر انتخاب کنیم؟ سن دقیق زن و شوهر چقدر باشه، اختلاف سنی زن و مرد... تحصیلات چقدر باشه خوبه؟ ماشین و خونه حتما باید داشته باشه؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی به خود اون داره اخلاقش چجوریه ،واسه من کافی بود صبور باشه چون من اتیشیم😂زود از کوره در میرم

حداقل 5 سال اختلاف سن بیشتر نباشه تحصیلات هم همیشه همیشه ادامه داد و خونه و ماشین و میشه به دست آورد با هم تو فقط به اخلاقش توجه کن🙂😂

تو همین چنددقیقه فک کنم این تاپیک سوم و چهارمیه میزنی اسی

سن دقیق نمیشه مشخص کرد چون به خیلی چیزا بستگی داره که برای هر فرد متفاوته!!

اختلاف سنی هم به همین صورت ولی خب نرمالش تا ۷ ساله 

تحصیلات و شغل و خونه و ماشین هم اولا دو طرف باید هم کفو باشن بعدم اینا دیگه معیارای شخصیه هرچند که نباید آدم خیلی کمالگرا و بیش از اندازه متوقع باشه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
دو روزه سرما خوردم حوصلم سر میره... میام یه سوال میپرسم دوستان جواب بدن که بدونم همین...

شخصا برای خودم سن فرق داره ولی کلا بنظرم فاصله ی سنی زیاد اختلاف میاره مثلا دختره دهه ۸۰باپسر دهه۶۰

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

تو همین چنددقیقه فک کنم این تاپیک سوم و چهارمیه میزنی اسیسن دقیق نمیشه مشخص کرد چون به خیلی چیزا بست ...

آره سرما خوردم گفتم چندتا تاپیک بزارم امروز آخه حوصلم سر رفته گفتم با شماها اینجا صحبت کنم و یه سری چیزا دستم بیاد... 

تو همین چنددقیقه فک کنم این تاپیک سوم و چهارمیه میزنی اسیسن دقیق نمیشه مشخص کرد چون به خیلی چیزا بست ...

درست میگین شما اما به نظر خودم اخلاقش خیلی مهمه ها 

ادم باید با همسان و همسطح خودش ازدواج کنه تا بعد ازدواج هم رو درک کنن 

شباهت فرهنگی خیلی مهمه ادم وقتی ازدواج میکنه فقط یه نفر وارد زندگیش نمیشه خونواده و فرهنگ طرف مقابل هم تاثیر میذاره تو زندگیش 

مرد خوبه چندسال از زن بزرگتر باشه و اگه یه مقدار از نظر مالی و تحصیلی و قد بالاتر از زن باشه خوب میشه ولی اختلاف نباید زیاد شه 

بهتره زن از مرد زیباتر باشه

کاربری دست دو نفره