2777
2789
عنوان

طلسم گرفتن برای کشتن یه آدم از کجا بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 23 پست
حتما پیش ی روانپزشک برو حتما حالتو بهتر میکنه

رفتم بخدا من همه عادات بدم رو ترک کردم 

ولی خشم رو نه 

الان غیبت نمیکنم ب کسی آزار نمیرسونم دروغ نمی‌گم هیچی هیچی بخدا ولی خشم رو اصلا نمیتونم 

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما مادری یه چیزی بپرسم؟ من بی نهایت بداخلاق و بد کردارم مامان بابامم اذیتم کردن ولی منم بد بو ...

بله مادرم    بله می‌بخشید عزیزم مادر وپدر دل دریا دارن نگران نباش الان فرصت داری محبت کن درس خوندن موفقیت افتخارشون شو 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بله مادرم بله می‌بخشید عزیزم مادر وپدر دل دریا دارن نگران نباش الان فرصت داری محبت کن درس خوندن م ...

حتی اگه بی احترامی شدید کنه؟

آخه من دیگه امیدی ب بخشیده شدن ندارم 

حتی اگه بی احترامی شدید کنه؟آخه من دیگه امیدی ب بخشیده شدن ندارم

اره اونا دلشون گنده تر 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

همین که بدیهات متوجه شدی یک دنیا ارزش داره یعنی وجدانت هنوز بیداره و توی قلبت هنوز نور خدا سوسو میزنه پس نا امید نباش،چه بسیار آدم هایی که یک شبه عوض شدن شما هم همت کن بشین رو به قبله دستهات ببر بالا و از خدا از ته قلب بخواه کمکت کنه اگه خودت درست کنی مطمئن باش،پدر و مادرت همه چیرو فراموش میکنن

بفرما جلو ته صف مال خودمه
همین که بدیهات متوجه شدی یک دنیا ارزش داره یعنی وجدانت هنوز بیداره و توی قلبت هنوز نور خدا سوسو میزن ...

یعنی واقعا میبخشن؟ امکان داره؟ 

آخه بدترین بی حرمتیا رو کردم 

ولی بخدا اونا هم خیلی منو اذیت کردن

یعنی واقعا میبخشن؟ امکان داره؟ آخه بدترین بی حرمتیا رو کردم ولی بخدا اونا هم خیلی منو اذیت کردن

من خودم مادرم مطمئنم میبخشنت ولی اگه خوب باشی و براشون جبران کنی عزیزم

بفرما جلو ته صف مال خودمه