2777
2789
عنوان

درد دل خانواده شوهر

75 بازدید | 8 پست

سلام دوستان خانم هایی که متاهل هستند و ازدواج کردن و چالش هایی با خانواده شوهر دارن که نمیدونن چطوری حل کنن ما تو واتساپ یه گروه داریم که اونجا میتونیم با هم درد دل کنیم خودمونو خالی کنیم و نظر کسایی که مشکل مشابه دارن بشنویم .

هرکس مایل هست از طریق پیوند عضو بشه

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.

کوپیوند

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

راستش خودم خیلی مشکلات دارم مادرشوهرمو خواهرشوهرام با بی محلی کاری کردن که دیگه نرم خونشون الان شوهرمو بچه هامو پر میکنن بر علیه من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا واتساپ ؟بین کسایی نمیشناسیم و نمیدونیم آیا خانوم هستن یا آقا شماره پخش میشه فک نکنم کسی از ...

خوب اعضا همه قبل عضو شدن ویس میفرستن چون واتساپ تازه از فیل تر آزاد شده ولی خوب نمیشه متاسفانه چون اینجا لینک نمیشه فرستاد

بی خیال هیچکس نمیاد جایی اینجا از ترس شناسایی شدن عکس جورابشون رو فوری پاک میکنن😂

اره بی خیال