2777
2789
عنوان

داداشم دوس دختر دارهههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 56 پست
دوست پسر من اگه زمانی قربون صدقه من میرفت خاهرش که میومد تو اتاق میدید تو کالیم باهم یه ثربون صدقه ا ...

منم قبلا با دوس پسرم حرف میزدیم 

ابجیش یهو میومد تو اتاق میخندیددد🥲یادش بخیر جدا شدیم 

میخاستیم نامزد کنیم بهم خورد 

خانواده هامون میدونستن

هیچی موندنی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم قبلا با دوس پسرم حرف میزدیم ابجیش یهو میومد تو اتاق میخندیددد🥲یادش بخیر جدا شدیم میخاستیم نامزد ...

هنوزم ابجیش فالوم داره استوری هامو میبینه🥲

پسره خودش ولم کرد همه چی رو خراب کرد 

۶ ماهه گذشته 

دوماهه الان هی پشت سر درخواست میده  اینستا ولی من محلش نمیزارم

هیچی موندنی 

منم قبلا با دوس پسرم حرف میزدیم ابجیش یهو میومد تو اتاق میخندیددد🥲یادش بخیر جدا شدیم میخاستیم نامزد ...

چند ساالته

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
نمیتونم خداییی 🤣گوشیش همش دستشه

موقعه خواب

یادم افتاد شوهر خودم رفته بود خونه خاله‌ش گوشیش داد دست پسر خاله‌ش اونم‌نامردی نکرد رفت تو گالریش عکس منو برد نشون مامانش(خاله‌ی همسرم)داد گفت مامان این دختره کیه ببین خاله‌ش هم دید 

خلاصه ابرو جفت مون رفت😂😂😂

🤣😂واایی بعدش چیکار کردی باش؟

همیشه می‌گفت عادت کرده بودم 

یه بار به یکیش زنگ زدم گفتم من خواهرشم شما سارایی یا آیدا 

بعد حالا اسم دختره ستاره بود 😂😂 

دلم برای منگل بازیای داداشم تنگ شده 

عید که دیدمش دیگه ندیدمش 

لعنت به مهاجرت 

من و همسرم تو کل ۵ سال دوستیمون یه ربع تلفن حرف نزدیم 🤣🤣🤣🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan