2777
2789
عنوان

شونزده سالمه احساس میکنم احمقم که دوست پسر ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 24 پست

چه خبره چه خبره ،به خدا تا وقتی تو این پروسه نیفتادی داری راحت زندگی تو میکنی، حالا حالا ها وقت داری برا تجربه ی همه جی فعلن درس بخون ،میری دانشگاه موقعیت های بهتر پیش میاد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بفکر درس و پیشرفت باش.

دوست پسر جز سواستفاده چیزی نداره برات 

خودتو درگیر این چیزا نکن 

عاقل باش 

سن ات کمه ؛ زوده برات 

پسرا و مردای این زمونه گرگ شدن 

اگه هم دوست شدی به هیچ عنوان جای خلوت نرو؛ هیچ پسری دلسوز و غمخوار دختر مردم نیست فقط دنبال رابطه ان

میخونم اونو درسم خوبه

فکررر میکنی.

انقد فکرت درگیرررر میشه.

من 25 سالگی آشنا شدم دوستی نبود. یه بارم باهاش بیرون نرفتم. همکارمم بود بشدت تحت کنترل خانواده بودم و چون 25 سالم بودنمیخواستم اونا بدونن ولی کاری کردن که هیچکسی نزدیکم نشه

عزیزم اینکه اجازه ندادی یه مشت پسر که هورموناشون تازه فعال شده و تو سن بلوغ هستن ازت سواستفاده کنن احمق بودن نیست اتفاقا خود خود عاقل بودن و عزت نفس داشتن هست

به فکر آینده و درست باش

افرین که به فکر خانواده ت و آبروشون هستی

احسنت به تو دختر خوب

مطمئن باش به وقتش بهترینها برات اتفاق میفته

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

ببین نکن

تا الانم نکردی افرین

بعدها از خودت خیلی تشکر میکنی

صبرکن بری دانشگاه بعد

پسرای تو سن و سال خودتو یه نگاه بنداز خدایی

اونا تو سن بلوغ قیافه ها شخمی بخاطر هورمونای بلوغ عصبی

خانواده هاشون تحمل نمیکنن اینارو تو چه گناهی کردی

یکیشو ما خونه داریم دیگه😂