2777
2789
عنوان

نمیدونم پسره چطوری پیدام کرده

198 بازدید | 27 پست

من ۲_۳ماه پیش ایشونو تو عروسی دیدم و فامیل دوره ،اسمشو شنیده بودم اما قیافه اش رو نه ،خیلیییی بهم نگاه می‌کرد الان پیجمو پیدا کرده ریکوست داده،اصلا تو مخم نمیره چجوری اخه تونسته منو پیدا کنه،من فامیل مشترک فالو نکردم اصلا،بعد نمیدونم قبول کنم یانه...

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه خوشت اومده قبول کن

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
چند سالته؟خب ریکوییست بده اگه بخواد میاد خواستگاری تو حاشیه نرو پشیمون میشی

۲۶

ما اصلا خانوادگی بهمدیگ نمیخوریم،سطحمون خیلی بالاتر از اوناس و پدرش آدم خوبی نیس (مشکل اخلاقی)

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
اگه خوشت اومده قبول کن

چهرش خیلی خیلی قشنگه ،حتی بقیه دخترا فامیل روش کراشن ،یادمه همش اسمشو میگفتن تا خودم دیگ دیدمش ولی خانواده خوبی ندارن

چهرش خیلی خیلی قشنگه ،حتی بقیه دخترا فامیل روش کراشن ،یادمه همش اسمشو میگفتن تا خودم دیگ دیدمش ولی خ ...

اگه مورد قبولت نیست هیچی پس قبول نکن

همه چی ک قیافه نیست

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
اگه مورد قبولت نیست هیچی پس قبول نکنهمه چی ک قیافه نیست

اخه عزیزم نیومده  خواستگاری که😂من تو پیجم غریبه زیاد هس،میترسم برع ب دوستاش بگه بیان امتحان کنن،منم ک سینگل  و منتظر‌‌‌‌....😂

۲۶ما اصلا خانوادگی بهمدیگ نمیخوریم،سطحمون خیلی بالاتر از اوناس و پدرش آدم خوبی نیس (مشکل اخلاقی)

خب دیگه تموم 

ادامه نده همین

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺