من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
تا تجربه نکنی نمیدونی خب درد زایمان و بخیه از اونور گریه های نوزاد از اونور بیخوابی از اونور زرت و ز ...
دقیقا
دست تنها هم باشی
شوهرت هزار تا انتظار ازت داره
جهنم واقعیه
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
هورمون ها به هم می ریزن من همش گریه م میومد، از طرفی نوزاد داری خیلی سخته، بی خوابی، زخم شدن سینه ها، درد جای بخیه ها و... احساس می کنی تنهایی، با کلی درد و کار طاقت فرسا، هنوز هم حس عشق مادری به وجود نیومده که بشوره ببره
نمیدونمهمش میگم چرا اون زنه خودشو کشت بچشهاشو بدبخت کرد
دلیلش رو بهت گفتم
تو که نمیخوای بدونی چرا میپرسی؟
برو از شوهرش بپرس از اطرافیانش از دکترش
دقیقادست تنها هم باشیشوهرت هزار تا انتظار ازت دارهجهنم واقعیه
تازه تو اون گیر و دار بیاد بگه چرا خونه بهم ریخته چرا غذا نداری چرا حوصله نداری چرا شب نمیای پیشم
من همیشه گفتم آدم سنگ باشه زن نباشه والسلام
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نه کاملا با حرفاتون موافق بودم آدم یه سری چیزا میشنوه اعصابش بهم میریزه ، مثلا تو همین سایت میان میگن ایف و پوف چرا زن های باردار ناز میکنن ، کار نمیکنن و ...
تازه تو اون گیر و دار بیاد بگه چرا خونه بهم ریخته چرا غذا نداری چرا حوصله نداری چرا شب نمیای پیشم من ...
باهات موافقم به جز خط آخر
این بیشعوری اطرافیانه نه صرفا مقوله ی زن بودن و تحمل کردن این سختی ها
تصور کن یه خانمی برای درست کردن شوهرش بدون یک ذره اطلاعات از فرزند اوری و اینده، یه بچه بیاره.
خدا بهشون رحم کنه فقط