2777
2789
عنوان

گزارش بدید همین الان از خونه و اعضای خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 37 پست
منم امروز صبحونه کره عسل و شیر گرم خوردم خیلی لاکچری بودم تا اینکه تخم مرغ آبپز پسرمو سر سفره دیدم!خ ...

😂😂ولی تو فیلما دقت کنی خانواده های سلطنتی تخم مرغ آب پز رو میذارن تو جا تخم مرغی نقره میخورن اونم خودش باکلاسه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂ولی تو فیلما دقت کنی خانواده های سلطنتی تخم مرغ آب پز رو میذارن تو جا تخم مرغی نقره میخورن اونم ...

نه من له کرده بودم رو نون که پسرم مجبور بشه با نون بخوره!نقره کجا بود خواهر

مامانم با خالم داره حرف میزنه کلا کار هر روزش همینه از صبح تا شب زنگ می زنه کل فامیل امار میده و می گیره صداش تا تو اتاقم داره میاد  داداشام خوابن منو خواهرم هم تازه امتحان قلم چی دادیم پدرم سرکار هست

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی