2777
2789
عنوان

نمیزارم برادرشوهرم بگیرتش😐دختره ی روباه مکار

| مشاهده متن کامل بحث + 26307 بازدید | 228 پست
این چه راه کاری به بنده خدا میدینبره پشت سرش اینارو بگه‌ اونوقت چ فرقی با دختر دایی دارهخود اسی بنده ...

من راهکاری دادم که به احتمال بالا جواب میده

مهم هدفه

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

برو به برادر شوهرت بگو دختره برات دعا جادو گرفته که مهرش به دلت بیوفتهمواظب دلت و خودت باشیا بگو دخت ...

ابروی بدبخت چرا بازی کنه.

قرلر نیست برای حفظ زندگیش به دیگری دروغ و تهمت ببنده 

شاید این دختر با همسطح خودش،ازدواج کنه

اگر این حرفها تو روستا پخش بشه دختر دیگه نمیتونه سر بلند کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ابروی بدبخت چرا بازی کنه.قرلر نیست برای حفظ زندگیش به دیگری دروغ و تهمت ببنده شاید این دختر با همسطح ...

فقط به برادر شوهره میگه

کسی نمیفهمه

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

شاید برادر شوهره جلو کسی از دهنش در رفتاونم به کنار کسی نمیفهمه خدای بالاسر که میفهمه

خب هدف اینکه این ازدواج سر نگیره که اینطوری نمیگیره

حالا دوسه هفته گذشته و همش حرف این بوده که اون دختر فامیلتون چقد خونگرم و مودب بود بریم یه صحبت کنیم ...

اوووه ایول ب حرکت مادرشوهرت اتفاقا الان میخواستم تایپ کنم اسی کاش شمارع شو از مادرشوهرت می‌گرفتی بعدا پارش میکردی مینداختی دور ک دیدم نوشتی مادرشوهرت گفته من شماره رو نگه نداشتم دمش گرم

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
داشتم میترکیدم رسما چقدررررر پرو بود میخواست منتشو سرمن بزاره ولی خودشو کم کم جا کنه به بهونه پنیر ه ...

اسی تجربه نشون داده اوناییکه زیاد پسر دارن خیلی با انتخاب عروس مشکل ندارن و فقط هدفشون اینه پسرا تا اینا زنده هستن یکی یکی برن سر خونه زندگیشون 

و از هر تیر و طایفه و هم سطح و سواد و از هر طبقه ای عروس میگیرن

بجز دوتای اولی تو بقیه سخت گیر نیستن چون دیگه اعصابش رو ندارن 

شما رو هم قطعا گذاشتن در اختیار پسره وگرنه سخت میگرفتن

بنظرم قسمت باشن کار تمام شده و فقط انرژی مصرف میکنی و خودتو بد میکنه 

از طرفی هم طرف زبل تر از شماست 

پس بچسب به زندگیت 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
چرت؟؟؟؟ اخه اون بچه چند ماهش بوده طلاق گرفت کاش بچه رو تا دو سالگی نگه میداشتهرچند زیاد دیدم بچه ها ...

این فقط خودشو نجات داده براش مهم نبوده بچه با ادم روانی چطور زندگی می‌کنه 

یه زنی هم گمشده رفته قهر خبر مرگش 

بچه هایش موندن زیر دست شوهرش با چاقو افتاده به جون بچه ها خونرم آتیش زده دختر هفت سالش رفته 

این زنا فقط به فکر خودشونن 

خودت در میری بچتم ببر خودت خونت غلیظ تره ولی بچرو میزاری زیر دست یه مریض و خودت فرار میکنی تازه طلب کارم هست یکی میگ چرا ول کردی 😒😒😒

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

میگن موش تو کاسه آدم وسواسی میفته همینه پسره فک میکنه دخترای شهری از ی کنار تیغ زنن ی روستایی بدتر ا ...

دقیقااا پسر عمه خودم رفت از دهات دختر گرفت ب ی ماه نکشیده طلاق گرفت همه وسیله هارو هر روز کم کم می‌برد خونه پدرش طلا همه چی. و تا یخچال و گاز و... همه رو وقتایی ک پسرعمم سرکار بوده روزا شوهر خواهرش وانت داشته میومدن وسیله هارو می‌بردم😒🤧☹️😏

من الان ازدواج کردم و دلم نمیخواد درمورد غریبه ها صحبت کنم توضیفشون کنم ❤️😍

اره دیگ بچتم غریبس مثل گربه زاییدی انداخته کنار به حیوون فرقی ندارین که

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

نه میخواد خودشو بچپونه توخانواده شوهر من اونهمه زخم بهم زد و دلمو سوزوند و دلش خنک شده بود از حسادتی ...

بتوچه که میخواد با برادر شوهرت ازدواج کنه خیلی پررویی😒

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

متنفرم ازین ادمایی که اسم خودشون میزارن مادر نمیتونستی مادری کنی به دنیا نمیاوردیش رفتی پی عشقو حال ...

درست صحبت کن تو از کجا میدونی نگران بچش نیست😒😏☹️🤧واقعا خیلی بی ادبی مشخصه خودت تو چه خانواده ایی بزرگ شدی با این طرز تفکر مزخرفت تا جای کسی نیستید آنقدر. زود کسی رو قضاوت نکنید خواهشاً 

این فقط خودشو نجات داده براش مهم نبوده بچه با ادم روانی چطور زندگی می‌کنه یه زنی هم گمشده رفته قهر خ ...

شماهم واگزارت به خدا 

کاس همینجوری ساده میشد راجع به هرچیزی تصمیم گرفت 

به مرگ عزیزام قسم میحورم سرت میاد یاد قضاوتهات میفتی🌷

من نخواستم سرت بیادا 

نمیشنانسمت هرگزخم خبردارنخواهم شد 

قانون دنیااینه