2777
2789
عنوان

نمیزارم برادرشوهرم بگیرتش😐دختره ی روباه مکار

| مشاهده متن کامل بحث + 25706 بازدید | 228 پست
بله کامل خوندمخیلی بد حرف میزنی یه جوری با تکبر میگی بیارم خوشبختش کنم؟ شما چیکاره ای آخه خانم جان خ ...

فقط حرف نیست که خانم ! 

اون زن مشخصه چقدر بازیگر حرفه اییه

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داشتم میترکیدم رسما 

چقدررررر پرو بود 

میخواست منتشو سرمن بزاره ولی خودشو کم کم جا کنه به بهونه پنیر هم ارتباط بگیره 

مادرشوهرمم کلا مهربون وبی حاشیست اصلا متوجه نبود این خانوم تو اتاقی که مردانشستن میرفت چای میبرد میوه میبرد تعارف میکرد 

درحالیکه ما تودوستا نه تنهاسفره هامون بلکه اتاق نشستن دورهم زنو مرد جداست و اصلا زن تواتاق مردانمیره معمولا یکی از مردا رو صدامیزنیم میاد آشپزخونه سینی میگیره میبره 

اونروز انقد این دختردایی مامانم رفتو اومد که خودشو خفه کرد مدام هم این دوروز چشمش توصورت برادرشوهرم بود برادرشوهرمم گاهی نگاش میکرد انگار خودشم کنجکاو شده بود یجورایی 

شما تلاشتو بکن، ولی با قسمت خدا کاری نمیشه کرد

هرچند خودشون میرن برای تحقیق

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

حالا دوسه هفته گذشته و همش حرف این بوده که اون دختر فامیلتون چقد خونگرم و مودب بود بریم یه صحبت کنیم واسه فلانی شاید قسمت باشه اصلا 

منم هیچی نگفتم چون حس میکردم همینجوری حرفشو میزنن 

ولی مادرشوهرم حالا میگه من شماره رو نگه نداشتم گفتم اگه پنیربخوام میگم خودت بگیری برام حالا یه صحبت با مامانت یا زنداییش بکن ببین دختره چجوریاست میاد تهران زندگی کنه؟ اصلا قصدازدواج داره چجوریه اوضاع

کخ اگر اوکی بودیه مدت تلفنی درارتباط باشن تاحالا خودمون دوباره بریم اینهمه راهو 

فقط حرف نیست که خانم ! اون زن مشخصه چقدر بازیگر حرفه اییه

از کجا مشخصه خانم به ما هم بگید ببینیم چطوری با چن تا پست تشخیص دادید اون خانوم بازیگره

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

برادرشوهرمم میگه آره آشنابشیم چهرشو زیاد نپسندیده صورتش خیلی لاغره ولی میگه دختر بدی بنظر نمیومد☹️ هرچی باشه دخترای روستا ساده ترن تهران که همه دارن فردای عقد مهریه میزارن اجرا😒فکر کرده دختردایی مامانم بی زبون و قانع و خانواده داره مثلااااا 

من جدا بشم میدونم شوهرم پدر خوبیه شاید بهش بدم بچه هامو

خدانکنه چرا جدا شی، اصلا حرف جدایی باعث انرژی منفی میشه

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

بچه ها من تند تند میزارم 

شوهرم داره میادبریم خونه مادرش 

شب پاگشای نوه اش هست همه دعوتن کل عروسا از الان میریم کمک 

دیگه اخرشب بیام میخونم نظراتونو ممنون عزیزای دلم ❤️🌷