2777
2789
عنوان

نمیزارم برادرشوهرم بگیرتش😐دختره ی روباه مکار

| مشاهده متن کامل بحث + 25706 بازدید | 228 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه محبت کنید تاپیکو به بیراهه نگشونید؟ الان بحث چیز دیگست خودتون میگید هیشگی اندازه مادر دلسوز بچه ...

باشه عزیزم

ببخشید

الان از بچتون خبر دارین؟ 

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

خلاصه که هفت هشت سال موندم خونه بابام ادامه تحصیل دادم از دیپلم به لیسانس 

چقدر طول کشید تا آثار اون زندگی دست از سر روح و روان من برداره 

حالا دوسه ماهه عقد کردم با یه مورد خوب دلخواه خودم که خداروشکر اینبار انتخاب خود پسربودم و خانواده فوق العاده مهربون و باشخصیتی هم داره 

برام‌عجیبه اونی ‌ه این حرفها رک به گوش تو رسونده کی بودهاون آدم بدتریه

آفرین منم همیشه همینو میگم 

اونی که پشت سرت چرند میگه یه چاقو رو به سمتت پرت کرده ولی بهت نخورده ، اونی که میاد حرفاشو بهت منتقل می‌کنه اون چاقوی توی هوا رو فرو می‌کنه توی شکمت 

خبرچین هیچ وقت خیرخواه نیست میاد اینا رو میگه که چی بشه واقعا 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

برام‌عجیبه اونی ‌ه این حرفها رک به گوش تو رسونده کی بودهاون آدم بدتریه

روستاهست میپیچه کلا حرف دهن به دهن میچرخه 

پیش همممه میگفت خودشم مجرد بود هنوزم مجرده چهرش بدک نیست فتوکپی سحر جعفری جوزانی هست 

ولی بشددددت حرف و حدیثیه 

خلاصه که هفت هشت سال موندم خونه بابام ادامه تحصیل دادم از دیپلم به لیسانس چقدر طول کشید تا آثار اون ...

خداروشکر 🤗 ❤️ 🌹 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

از ته دل ارزو کردم خدا لنگه ی شوهرسابق من قسمتش کنه ببینم خودش زن هست بسازه یانه خودش میتومه محبت کن ...

چرا انقدر نفرین میکنی

اون اشتباه بزرگی کرده اما با نفرین دل خودتو سیاه نکن

حوصله توضیح ندارم فقط میگم نظر چرت نده درسته هیچ کس مادر نمیشه ولی مادر هم ادمه سنگ نیست یه جاهایی د ...

چرت؟؟؟؟ 

اخه اون بچه چند ماهش بوده طلاق گرفت کاش بچه رو تا دو سالگی نگه میداشت

هرچند زیاد دیدم بچه ها رو ول کردن حق داشتن شوهراشون خیلی عوضی و بد بوده اخه اون طفل معصوما چه گناهی دارن،،، 

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰