2777
2789
عنوان

یکی ازم آتو داره میخواد آبروم ببره😭😭😰

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 93 پست
خب چی ازت میخواد؟ همینجوری الکی ک نمیاد عکساتو پخش کنه حتما خواسته ای داره نگفت چیزی؟

گفت رل....منم برای اینکه زیر زبونشو بکشم بفهمم کدوم خریه گفتم اوکی ولی بعد چند روز فهمیدم و دستش رو شد همه چیو بهم زدم

دوستان گل،کاربری دست دو نفره❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرفات تناقض داره ب هرحال کار اولو اخر نکن شکایت کن ببین پرونده مشابه این داشتم که سه نفر رو همین تهد ...

چه تناقضی آبجی؟

وای خداااا😭💔من بخاطر کاری که نکردم و کسی ک اصلا نمیشناسم دارم زجر میکشم

ببین آخه من مطمئنم چت هام رو کسی براش نفرستاده اصلا پسره غریبه ست......ولی من زیر ۱۸ سالمه میخاستم ز ...

بزار بهت بگم همه چیزو ...این پسره اصلا هکر نیس و چت خاصیم ازت نداره هرچیزیم که داره مطمئن باش یکی براش فرساده ...بهش بگو اگه واقن هکری دو سه تا از عکسای گالریم بجز چتامو واسم بفرس میبینی که لال میشه یا مثلا بگو عکس چتام با مامانمو برام بفرس میبینی که واقن هکر نسش....حالا اگر یهههه درصد هکر باشه ...ببین هک و اینا انقد جرمش شنگینه ادمه هکر نمیاد واسه هک کردنه اطلاعات یه دختر بچه از استعدادش استفاده کنه اگرم بکنه به خوده طرف نمیگه هکت کردم ک بدبخت شه...حالا گیریم هکر بود و اینا...چرا باید آبروی تورو پیش بابات ببره؟؟ اون امروز سر قراری ک با بابات گذاشته کلا نمیاد اگرم بیاد چتای خودش و تورو نشون میده و اطلاعاتی ک خودت یهش دادی...چتاتو باهاش دو طرفه پاک کن سعیم کن نترسی اگر چیزی شد به بابات بگو اشتباهمو میپذیدم شمام منو بیخشید هیچی‌نمیشه ولی اون کثافطو امون ندید شکاست کنید 

اخی پس حق داری بترسیب بابات بگو شکایت کنه عزیزم حالش جابیاد

بنظرتون جرعت میکنه پیامای من و اکسم رو بهش نشون بده؟یا تهمت بزنه دخترت با بوده؟

رو کامپیوتر ممکنه ذخیره کرده باشه😭

بنظرتون جرعت میکنه پیامای من و اکسم رو بهش نشون بده؟یا تهمت بزنه دخترت با بوده؟رو کامپیوتر ممکنه ذخی ...

پدرت باپلیس بره سرقرار پدرش دربیارع تهدید ازیادش بره

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

بزار بهت بگم همه چیزو ...این پسره اصلا هکر نیس و چت خاصیم ازت نداره هرچیزیم که داره مطمئن باش یکی بر ...

خب آخه من مطمئنم هکره چون عکس از گالریم فرستاد

ما هم هکش کردیم هرچی از من تو گوشیش داشت پاک کردیم ولی میترسم رو کامپیوتر هم داشته باشه...........بعدم من جرعتش رو ندارم میترسم به بابام بگه بدبخت شم

گوشیت داغ میگنه؟ پیامای عجیب رد بدل میشه بین مخاطبت ک خدت ندادی

گوشیت زود خامو میشه یا برنامه غیرمناسب توش نصبه؟ تو اکانتت چندتا دستگاهه در غیر این صورت هک نشدی

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

به گوشیت کد فرستاده نشده که مثلا طرف بگه یه کدی برای گوشیت اومده برام بخونش یکی از دوستای من این طور ...

لینک فرستاده بود من احمقم حواسم نشد زدم روش