2777
2789

من دارم دوساله ... لکه های کمرنگ روپوشش میده منظورم اینه که بعد ازاستفاده میبینی که یکم جاشون مشخصه خودمم دنبال کرم پودری هستم که کاورش بالا باشه ولی عین گابرینی مات باشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کرم ضد آفتاب پوشش نمبده و میماسه، قبلا سی گل داشتم.

من تا حالا سی گل استفاده نکردم 

و برای منی که صورتم پر لکه پارادوکس خیلی عالی بود 

پوشش از کرمپودر هم بیشتره و نمیماسه

البته اگه رفتید کرم بگیرین میشه تست کنین که ببینین چجوریه

من لک بارداری تو پیشونیم دارم خیلی کم رنگه و ۳،۴تا جای جوش برای من کامل کاور میکنه

بله لکه های کمرنگ یا جای جوش که صورتیه کاور میکنه ولی وقتی رنگش پررنگ تر باشه نه ... من کرم پودر تیوپی گابرینی رو دارم شماره ۱۰۱ و۱۰۲ رواستفاده میکنم ولی واقعا کاورش خیلی بالا نیست

@آلبالو814664    

سلام ببخشید تگتون کردم🌷🙂، یه سوال آرایشی دارم ممکنه لطفا راهنماییم کنین ممنونم.

من تو صورتم لکه های آکنه هست، حالت کبود رنگ داره. میخوام کرم پودری بخرم که لکه ها رو بپوشونه و صورتم تمیز و یکدست باشه و یه ذره رنگ صورتم روشن تر بشه. میشه بگین چی بخرم؟؟؟

شنیدم فور اور ۵۲ کاورش خیلی بالاست

باید برم قیمتا ر ببینم.

من قبلا رفتم به مغازه ای گفتم یه چیزی بدین کاورش بالا باشه، کرم پوپا بهم دادن که ظاهرا برای گریمم بود. خیلی خوب بود، اما وقتی دلار بالا رفت اینم قیمتش بالا رفت ، آخرین بار سه ، چهار میلیون تومن شده بود که دیگه بودجم نمی‌رسید ، میتونستم بجاش مانتو و کفش بخرم. 

@آلبالو814664 سلام ببخشید تگتون کردم🌷🙂، یه سوال آرایشی دارم ممکنه لطفا راهنماییم کنین ممنونم.من ت ...

سلام عزیزم

باید تست کنی واقعا نمیشه مارک یا رنگ و شماره خاصی رو گفت ، کرم پودرها دو نوعن برپایه ی چربی ، بر پایه ی آب .. اونی که برپایه ی آبه ، سبکتره ، اون یکی سنگین تره پوشش هم بیشتره ولی خوب ضررش هم بیشتره

حالا این وسط یه چیز دیگه هم هست گاهی لکه ها طوری هستن که نیازه قبل از کرم پودر با زیرساز یا حتی کانسیلر رنگی مثل نارنجی پوشونده بشن بعد از کرم پودر استفاده بشه ، وگرنه میبینی از زیر کرم پودر به کبودی میزنه

موقع خرید کرم پودر یا ضدافتاب رنگی یا هر محصول مشابهی اول قبل رفتن به خرید مطمئن شو صورتت آب و رطوبت کافی داره و خشک نیست ، بعد به فروشنده بگو چی میخوای و خودت خوب نگاه و بررسی کن ، مثلا بگو مناسب پوست خشک میخوام که به صورتی بزنه مثلا به بژ و طلایی نزنه ، سبک باشه سنگین باشه .. وقتی چند تا اورد اول به نور مغازه نگاه کن اگه نور لامپ سفیده ، این میتونه خطا بده و نتونی تشخیص بدی ، یه کم تست کن رو صورتت یا رو دستت برو جلو افتاب ببین تو اینه خودت ، یا تو همون مغازه به شیشه کرم خوب نگاه کن ببین رفله صورتی میبینی یا چیز دیگه

بعد که تست کردی چند تا رو ، پاک نکن برو بیرون یه نیم ساعت یه ساعت دور بزن بعد چک کن ببین خوب خوابیده ، پوست پوست شده ، چه بافتی و رنگی داره ، چه پوششی داره بعد بخر

پوست به پوست فرق داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزمباید تست کنی واقعا نمیشه مارک یا رنگ و شماره خاصی رو گفت ، کرم پودرها دو نوعن برپایه ی چرب ...

خیلی خیلی از شما ممنونم، زحمتتون شد. چشم متشکرم.🌷

من یه کرم پودر پوپا داشتم، الان نمیدونم سه ،چهار میلیونه، که بودجم نمیرسه بخرم، خیلی عالی بود. واقعا پوشش میداد.