2777
2789
عنوان

بیاید ماجرای کارگر ساختمون بغلی رو بهتون بگم بنده خدا عاشقم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 42 پست
به نظرم بهتر بود بهش می گفتی اگه جهت آشنایی می‌خواین اقدام کنین شماره ی پدرم رو بدم بهتون تا هماهنگ ...

نه بابا 

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا زیاد عاشق این اون میشییا عاشق دندون پزشکی یا عاشق کارگر ساختمانی....شخصیت حبیب در لیسانسه ها😂😂 ...

من حبیبم😂😂

کلا زیاد عاشق این اون میشییا عاشق دندون پزشکی یا عاشق کارگر ساختمانی....شخصیت حبیب در لیسانسه ها😂😂 ...

ایندفه من عاشق نشدم که😂😂😂

😂😂 چشم انتظاره که کی برم مغازه (اکثر وقت ها صبح ها میرم مغازه)

الهییی

یاد مظلومیت هم دانشگاهیم افتادم

ازم خوشش اومده بود

لواشک خرید برام(دوستم تو گروه گفت فاطمه عاشق لواشک و ترشیه)

تو دانشگاه دور میز نشسته بودن من دیر تر رفتم

قبلش یکی دیگه از دوستام بهش گفت اع فاطمه ک تو رابطس

میگفت فاطمه قیافش دیدنی بود😂😂

لواشک ب هیچ کدوم از بچها نمی‌داد تا من برم😂😂😂

وای خیلی باحال بود رفتم تو جمعشون فقط خندیدم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
الهییییاد مظلومیت هم دانشگاهیم افتادمازم خوشش اومده بودلواشک خرید برام(دوستم تو گروه گفت فاطمه عاشق ...

بیچاره😂😂

بیچاره😂😂

اره

تازه ترم اول همچین چیزی پیش اومد

پسره هم یه سال کوچیکتر بود ازم

ولی خب ب چشم برادری پسر خوب و مودب و با اصالتی بود

اون دوستمم باهاش قطع ارتباط کردم

چون میدونست تو رابطم و هی حرف مفت میزد😂🤦🏻‍♀️

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
ارهتازه ترم اول همچین چیزی پیش اومدپسره هم یه سال کوچیکتر بود ازمولی خب ب چشم برادری پسر خوب و مودب ...

بنده خدا هرجا که هست موفق باشه

بنده خدا هرجا که هست موفق باشه

انشالله