2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله

مرسی 

من ۴۰۲ کنکور اولم بود فارغ‌التحصیل ۴۰۲ هستم الان پشت کنکورم 

چیز خاصی قبول نمیشم امسال هدف اصلیم ۴۰۵ هست 

اگه بخونم میتونم چیز خوبی قبول شم 

ترمیم هم نکردم تا حالا و نمیکنم  امسال هم

ولی خیلی احساس عقب افتادگی شدید دارم همش دارم سنم رو مقایسه میکنم ک قراره بقیه ۲۵ فارغ‌التحصیل بشن من ۲۸ و همش دارم حساب میکنم چجوری ب بقیه هم سنام برسم 

میدونم کارم اشتباهه ولی همش دارم ب این فکر میکنم

what you're not changing you're choosing 🦋🫧

مرسی من ۴۰۲ کنکور اولم بود فارغ‌التحصیل ۴۰۲ هستم الان پشت کنکورم چیز خاصی قبول نمیشم امسال هدف اصلیم ...

پارتنرم رتبه 56 پزشکی روزانه آورده بود توی اولین بار ک کنکور داد (من این زمان ها نبودم) بعد 1 سال ونیم خیلی یهویی و آنی انصراف میده جوری که همه تعجب می‌کنند حتی باباش چندین بار دعوای بد میکنه باهاش بعد از اون قضیه خیلی راحت پا میشه میره سربازی برمیگرده بعد از 2 سال 1 سال میشینه به درس خوندن سال اول رتبه 1020 میاره نمیره مجدد میشینه میخونه با رتبه 98 دانشگاه علامه اقتصاد قبول میشه حدود 5 سال الکی بوده درصورتی ک میتونست همون پزشکی رو بخونه ارشدش رو رتبه 1 دانشگاه تهران خونده و دکتری رو دانشگاه علوم تحقیقات هربار میگم چه حوصله ای داشتی و.. اینا میگه حداقل خودم از خودم راضیم 

شما هم حداقل خودت از خودت راضی باش نه بقیه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

مرسی من ۴۰۲ کنکور اولم بود فارغ‌التحصیل ۴۰۲ هستم الان پشت کنکورم چیز خاصی قبول نمیشم امسال هدف اصلیم ...

منم همین فکرو پارسال کردم

ولی اگه همون سختیو امسال نمیدی بخودت

مطمئن باش سال بعد هم نمیتونی

ی بسم الله بگو امسال ترمیم بزن ولی بخون

معدلت بالای ۱۹ باشه

کنکورتم در حد ۳۰.۴۰ بزنی صدرصد قبولی