من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هوم میخواستم برای دخترم بزارم ولی شوهرم نزاشت چون اسم خودش و خواهر برادرش همش الف بود گفت دیگه حالم از الف بهم میخوره🤣اسم شوهرم ایمان هست خیلی الینا بهش میومد ولی نزاشت دیگه الان ماهور هست😁
ممنون ولی این قضیه مال ۱۲ سال پیشه😅🙏🏻انشالله شما هم بتونی اسم خوبی برای نی نی انتخاب کنی😘ببین اسمی ک عاشقشی بزار به حرف هیچ کس توجه نکن من اون موقع که گذاشتم ماهور کلی منو اذیت کردن اول برای تلفظش میگفتن mahor هست یا mahvar بعد مسخره میکردن میگفتن ماهواره بعد میگفتن اسم پسره خلاصه که دیونه شدم از حرفا ولی ته ته دلم دوسش داشتم و هنوزم وقتی صداش میکنم یا اسمش جای میبینم قند تو دلم آب میشه بابت انتخاب همچین اسم قشنگی😚الان دیگه ماهور اونقدر رایج شده کسی مسخره نمیکنه دیگه تازه کلی هم حسودی میکنن که ۱۲ سال پیش اسمش گذاشتم ماهور البته تو شناسنامه ماهورا هست ولی همه ماهور صدا میزنن حتی تو مدرسه دخترم به معلم و دوستاش گفته بگین ماهور
حالا من هنوز باردارم نیستم ولی از الان ذوق دارم دارم تحقیق میکنم 🥹
عزیزم 🤭حق میدم منم برای دختر دومی از شش ماه پیش دنبال اسم بودم به هزار تا اسم فکر کردم از مذهبی بگیر تا اسم های کوتاه عجیب غریب آخرش یک هفته بعد به دنیا اومدنش اسم انتخاب کردم ملودی😂💖