2777
2789
عنوان

جن دیدم

349 بازدید | 27 پست

دیشب کنار مادرم کاملا خواب بودم ک حس کردم یکی داره ب پایین پام دست میزنه تا بیدار شدم برقا خاموش بود پایین پام ی مرد قد بلند وایساده بود ک تو تاریکی صورتشو ندیدم خودشو شبیه پدرم کرده بود فکر کردم پدرمه اومدم بش بگم چرا بیدارم کردی صدام در نمیومد تازه یادم افتاد پدرم خونه مادرشه نمیتونستم حرف بزنم بجاش بلند بلند نفس کشیدم تا مادرم بیدار شه مادرم بیدار شد گف چیشده ک اون جن یا روحه رفت و کسی جز من ندیدش 

یبارم چند روز پیش پیش دچار فلج خواب یا ب اصطلاح بختک شدم اگ تجربه کردین میدونین نمیشه حرف زد یا دست و پاتون رو تکون بدین

ولی از بعد واسمون دعا گرفتن هفته ای یبار بختک میوفته روم و داره شدید تر میشه یعنی اولا چیزی نمیدیدم تا دو هفته پیش ی سایه سیاه دیدم شفاف بود مثل ی دود سیاه و جدیدا داره واضح تر خودشو بهم نشون میده

نمیدونم چیکار کنم تا دگ نیاد سراغم

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

صفا باشه 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنت ب جن جرا عاشق پا هستن؟؟ من از بچگی انقد این چیزا گفتن تا پتو رو پام نباشه خوابم نمیبره😂😂😂

فوت فیتی ش 

▪️عاشق نجوم و ماورام▪️خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه ! یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره❕️اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ... ساعت رند ، عدد ۷ و هر دم و بازدم! 
یه هفته هست عضو شدییهو جن دیدیخاله کلاس چندمی؟برو بشبن سر درس و مشقت امتحان داری

چه ربطی داشت به تاریخ عضویتم؟ 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

عزیزم اون افکار منفیه خودت باخودت میکنی برو پیش یه دعا نویس برات دعا ترس مینویسه منم مثل توبودم رفتم ...

میخواییم بریم اما روی مادرم اثر بد میزاره 

قرآنی راهی هست؟ 

یه هفته هست عضو شدییهو جن دیدیخاله کلاس چندمی؟برو بشبن سر درس و مشقت امتحان داری

چ ربطی ب عضویت داره خدایی؟ 😐تا یکی تاپیک میزنه میشین کاراگاه ک از طرف سوتی بگیرین