2777
2789
عنوان

جاریم تازه زنگ زد نهار میایم خونتون😐😐😐😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 50 پست

پاشو خونتو مرتب کن اول 

زنگ بزن مادرت بگو یکم پول قرض بده بعدا میدی نزار جلو جاری و خانوادش سرشکسته بشی اگه یخچال خالی باشه هم تو باید آبرو داری کنی

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم فکر خوبیه👌👌👌 زنش سکته میکنه از حرص تضمینی

وقتی اون پرو روعه اینم باید پرو رو باشه دیگه تازه جاریش نمیتونه گلایه هم کنه چون برادر شوهره میگه آره حق با زن داداشم راست میگه داداشم افتاده تو خونه زنش چطور بره خرید

دارم

می تونی خوراک لوبیا بزاری یا دمپختک با لوبیا

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
دارم

هرچی داری بگو تا بهت بگم ماکارونی و سویا نداری؟ 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
وقتی اون پرو روعه اینم باید پرو رو باشه دیگه تازه جاریش نمیتونه گلایه هم کنه چون برادر شوهره میگه آر ...

دقیقا. حالا یه عده میان میگن برو از مادرت قرض کن از برادرت قرض کن😑 چرا وقتی جاری و برادرشوهر سرخود راه افتادن و یه لشگر هم با خودشون راه انداختن اسی خانواده خودش رو به زحمت بندازه. از همون برادرشوهرش بخواد مایحتاج ناهار رو بخره. تازه شوهر آدم زیر بار قرض برادر خودش باشه خیلی بهتره تا زیر بار قرض مادرزن یا برادر زن

بنظرم که دروغ میگی کسی که مهمان به این تعداد و سر رسیده داره یک ساعت تو نی نی سایت آنلاین نمی‌مونه چ ...

والا من دیشب مهمون داشتم از صبح فرصت نداشتم برم سراغ گوشی تازه خودشون کله پاچه هم میاوردن ولی من باز وقت نداشتم 

چیزی برا پختن نداره ک می‌تونه خونشو ک‌میگه نامرتبه تمیز کنه 

دقیقا. حالا یه عده میان میگن برو از مادرت قرض کن از برادرت قرض کن😑 چرا وقتی جاری و برادرشوهر سرخود ...

دقیقا قرض داداش خودش رو راحت میده ولی قرض خانواده زنش رو نمیده میگه ولش کن 

والا من دیشب مهمون داشتم از صبح فرصت نداشتم برم سراغ گوشی تازه خودشون کله پاچه هم میاوردن ولی من باز ...

درستش هم روتین شماست چون مهمان میاد هیچ کاری هم نداشته باشی دستت به گوشی نمیره 

چرت و پرت میگه از خواب بیدار شده گفته ای ول این موضوع می‌تونه کامنت خوبی بگیره